Kevin Spacey... AĞIR SUÇLAMALAR!

Kevin Spacey... AĞIR SUÇLAMALAR!

63 yaşındaki ünlü oyuncu Kevin Spacey, 2001 ile 2013 yılları arasında işlediği iddia edilen cinsel saldırı suçlamaları yüzünden mahkemede.

Hollywood’un ünlü oyuncusu Kevin Spacey, skandal suçlamalarla yeniden gündemde. İki Oscar Ödülü’ne sahip oyuncunun davası başladı.

Spacey, cuma günkü açılış konuşmasında savcı Christine Agnew tarafından “başkalarını güçsüz ve rahatsız hissettirmekten zevk alan bir cinsel zorba” olarak tanımlandı.

Ünlü oyuncu ise hakkındaki tüm iddiaları reddetti. Spacey’nin avukatı Patrick Gibbs ise “Bazı gerçekleri duyacaksınız, bazı yarı gerçekleri duyacaksınız, ayrıca bazı lanet olası yalanları duyacaksınız” dedi.

Spacey, geçen temmuz ayında kendisine yöneltilen beş suçlamayı reddetmişti. Ocak ayında ise 2001’den 2004’e kadar yedi cinsel suçlamadan daha suçsuz bulundu.

“CİNSEL ZORBA” OLARAK TANIMLANDI

Reuters’in haberine göre Agnew, jüriye Spacey’nin son derece ünlü ve ödüllü bir aktör olduğunu söyledi: “İddia makamı, diğer erkeklere cinsel tacizde bulunan bir adam olduğunu iddia ediyor. Kişisel sınırlara veya alana saygı duymayan bir adam, görünüşe göre başkalarını güçsüz ve rahatsız hissettirmekten zevk alan bir adam; cinsel bir zorba.”

63 yaşındaki Spacey, hakkındaki tüm iddiaları reddederken oyuncunun avukatı Patrick Gibbs de hikayelerin iki tarafı olduğunu söyledi.

BEŞ YIL BOYUNCA TACİZ ETMİŞ

Bugün ise oyuncu mahkeme salonuna lacivert bir takım elbise, açık mavi bir gömlek ile geldi. Spacey, bugün beş yıl boyunca bir adamı defalarca taciz etmekle suçlandı. Davada yer aldığı iddia edilen dört kurbandan biri mahkemeye sunulan filme alınmış bir polis röportajında, “Beni yakaladı ve ellerimi üzerine koymamı sağlamaya çalıştı. Beni okşamaya ve yakalamaya çalıştı ve bu beni çok ama çok rahatsız hissettirdi” dedi.

Adını yasal nedenlerle vermeyen adam, olayların Oscar ödüllü oyuncunun Londra’daki Old Vic Theatre’da sanat yönetmenliği yaptığı sırada yaşandığını söyledi. Adam, iddia edilen olayların bir araba ve asansör dahil olmak üzere çeşitli yerlerde meydana geldiğini söyledi.

Duruşma devam ederken Spacey, hakkındaki 12 cinsel suçlamayı reddederken delilleri dikkatle dinledi.

Ayrıca ismi açıklanmayan adam, Spacey ile olan ilişkisi hakkında savunma avukatı Patrick Gibbs tarafından çapraz sorguya çekilirken, “Bana ilk dokunduğunda büyük bir şok oldu, hemen elini çektim” dedi. Bunun üzerine de Gibbs, “Senden hoşlandığı anlaşıldığında, biraz gururun okşandı mı?” diye sordu.

Hiç ilk adımı atıp atmadığı sorulduğunda ise “Asla” yanıtını verdi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.