KIBRIS GÜZELİNİ SEÇTİ!

KIBRIS GÜZELİNİ SEÇTİ!

H&V Ajans’ın organize ettiği “4.Top Model of Cyprus” yarışmasının finalinde 11 modelin içerisinden Arzu Başpınar bu yılın “top modeli” seçildi

 

 Farklı ülkelerden 11 modelin yer aldığı “4. Top Model of Cyprus” modellik yarışmasında 1 numarayla yarışan Arzu Başpınar jürinin dikkatini çekerek birinciliği kimseye kaptırmadı. İstanbul’dan katılan 19 yaşındaki Ayşe Sağlam ikinci, yarışmaya Ankara’dan katılan 20 yaşındaki Çiğdem Çağlar’sa üçüncü seçildi

 

 “4. Top Model of Cyprus” modellik yarışmasında kraliçelik tacının sahibi yarışmaya Ankara’dan katılan 21 yaşındaki Arzu Başpınar oldu. Farklı ülkelerden 11 modelin yer aldığı yarışmada 1 numarayla yarışan Arzu Başpınar jürinin dikkatini çekerek birinciliği kimseye kaptırmadı.

En iyi model “Arzu”

Seçkin jürinin oylaması sonucunda yarışmaya Ankara’dan katılan 21 yaşındaki Arzu Başpınar birinci, yarışmaya İstanbul’dan katılan 19 yaşındaki Ayşe Sağlam ikinci, yarışmaya Ankara’dan katılan 20 yaşındaki Çiğdem Çağlar ise üçüncü seçilerek yılın “Top Model”leri oldular.

Gecede ayrıca yarışmaya İngiltere’den katılan 19 yaşındaki Jennifer Mantle “Top Model En İyi Yüz”, yarışmaya Fas’tan katılan Meryem Mabdedine “Top Model En İyi Podyum Yürüyüşü” ve yarışmaya İstanbul’dan katılan 21 yaşındaki Deniz Ispanakçı “Top Model En İyi Fizik” ödüllerine layık görüldüler.

 

JÜRİDE ÜNLÜ İSİMLER YER ALDI

Girne’de bir hotelde geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen “4. Top Model of Cyprus” modellik yarışması finaline jüri adeta damgasını vurdu. Türkiye’nin ünlü ve başarılı isimlerinin yer aldığı jüri masası yarışmaya fark kattı. Jüride, Ünlü klip yönetmeni Murad Küçük, Ünlü stil danışmanı Umut Eker, dizi oyuncusu Gülay Hançer, jüri başkanı olarak ünlü model Tuğçe Aral ve çok sayıda seçkin isim yer aldı. Gecenin sonunda katkı koyanlara plaket takdim edildi

 

 

BAHAR GÖKHAN MEST ETTİ

Ülkemizin sevilen sanatçılarından Bahar Gökhan’ın sahne aldığı gecede, sanatçı şarkılarıyla konukları mest etti. Yarışmaya şarkılarıyla renk katan Bahar Gökhan, kendi albümünde yer alan şarkılarını seslendirerek konuklardan büyük beğeni kazandı.

 

TUĞÇE ARAL’IN KOREOGRAFİSİ BEĞENİLDİ

 

Türkiye’nin ünlü oyuncu ve modeli Serhat Kaynarpınar ve H&V Ajans direktörü Hayriye Vurdu’nun sunumuyla gerçekleştirilen gecede, modeller Kyo –Sunset bikinili  geçiş, Batik ve Dünya Optik koleksiyonları ve finalde Hollywood Butik abiyeleriyle podyumda adeta göz kamaştırdılar.

Tuğçe Aral’ın başarılı koreografisiyle podyuma çıkan modeller, birinci olabilmek için tüm modellik hünerlerini sergilediler.

İŞTE YARIŞMADAN BİRBİRİNDEN RENKLİ VE İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR;

 

Kaynak:HAVADİS KIBRIS

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.