“Kıbrıs Moda Günü”...YAVRU VATAN'DA MODA RÜZGARLARI ESTİ!..

“Kıbrıs Moda Günü”...YAVRU VATAN'DA MODA RÜZGARLARI ESTİ!..

H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu’nun organizatörlüğünde düzenlenen olan “Kıbrıs Moda Günü” 2 Nisan Cumartesi akşamı Merit Crystal Cove Hotel’de muhteşem defilelerle gerçekleşti.

Türkiye’nin en ünlü 10 mankeni adada podyuma çıkarak büyük bir moda şölenine   imza atıldı.

Asil Çağıl’ın koreografisini  yaptığı defilelerde Sema Şimşek,  Ece Gürsel, Günay Musayeva,   Tuğçe Sarıkaya, Ebru Ürün, Sanem Balcı, Yağmur Ayaz,  Tuğçe Aral, Açelya Kartal, Olga Fabi,  Gamze Balım, gibi ünlü modellerin yanı sıra Kıbrıs’tan da Elif  Kale, Jennifer Amber gibi modeller podyuma çıktı.

Gecede sahne alan başarılı sanatçı Demet Aktaş ta seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyicileri büyüledi.

Yağmur Butik, Just  Women, Bostancı Butik, Secret Window, gibi seçkin firmaların katıldığı defilelerin finali Türkiye’nin tanınmış tasarımcılarından Zeynep Tunuslu ile oldu.

Zeynep Tunuslu, Kıbrıs’ı ve Kıbrıs’ta olmaktan her zaman büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hayriye  Vurdu, “Amacımız Kıbrıs’ta da büyük, güzel ve kaliteli organizasyonların olabileceğini göstermekti, seçkin firmaları bir araya getirerek Kıbrıs’ta çok başarılı bir organizasyon gerçekleştirdik, bundan sonra da kaliteli organizasyonlarla  tanıtımlara tam gaz devam edeceğiz” dedi.

Geceyi bu defile için Türkiye’den gelen Hakan Peker ve Zeynep Tunuslu gibi isimler de hazır bulunarak yakınen takip ettiler…

İŞTE MUHTEŞEM DEFİLEDEN FOTOĞRAFLAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.