Kıbrıs’a yeni çıkarma…1974 BARIŞ HAREKATI-2016 MODA HAREKATI!

Kıbrıs’a yeni çıkarma…1974 BARIŞ HAREKATI-2016 MODA HAREKATI!

H&V Ajans Direktörü Hayriye Vurdu’nun organizatörlüğünde düzenlenecek olan “Kıbrıs Moda Günü” 2 Nisan Cumartesi akşamı Merit Crystal Cove Hotel’de gerçekleşecek.

Hayriye Vurdu, “Amacımız Kıbrıs’ta da büyük, güzel ve kaliteli organizasyonların olabileceğini göstermek, seçkin firmaları bir araya getirerek Kıbrıs’ı modaya doyuracağız” dedi

ÜNLÜ MANKENLER YER ALACAK: Türkiye’nin en ünlü 10 mankeni adada podyuma çıkarak büyük bir moda şov’a imza atılacak. Ece Gürsel,  Sema Şimşek, Günay Museyava, Yağmur Ayaz,  Tuğçe Sarıkaya, Ebru Ürün, Olga Fabi,  Gamze Balım,  Tuğçe Aral, Açelya Kartal, gibi ünlü modeller sahne alacak. Organizasyonun tasarımını ise Türkiye’nin ünlü koreografı Asil Çağıl gerçekleştirecek

Organizasyonla ilgili açıklamalarda bulunan başarılı direktör, bu kez büyük oynadıklarını, Türkiye’nin en ünlü 10 mankenini adaya getirerek, büyük bir moda şovu yapacaklarını belirtti. Sözlerine şöyle devam eden Vurdu, “Amacımız Kıbrıs’ta da büyük, güzel ve kaliteli organizasyonların olabileceğini göstermek, Adamızın seçkin firmalarını bir araya getirerek Kıbrıs’ı modaya doyuracağız” dedi.

Vurdu, Kıbrıs’ta böyle büyük bir organizasyonun ilk kez olacağını söyleyerek, konukların özel davetiye ile geceye katılacağını belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.