Kim Kardashian... SİLAHLI SOYGUN ŞOKU!

Kim Kardashian... SİLAHLI SOYGUN ŞOKU!

Moda Haftası nedeniyle Paris'te bulunan Kim Kardashian silahlı soyguna uğradı.

Kim Kardashian, moda haftasına katılmak için bulunduğu Paris'te kaldığı lüks daireye sabahın erken saatlerinde giren polis kıyafetli soyguncular tarafından soyuldu.

HIRSIZLARA ÇOCUKLARIM VAR DİYEREK YALVARDI

Yıldızın basın sözcüsü Ina Treciokas'ın yaptığı açıklamaya göre polis kıyafeti giymiş olan ve maske takmış olan 5 soyguncu, silahlarıyla ünlü yıldızı tehdit ederek bağladı ve daha sonra banyoya kilitledi. Kardashian çocukları olduğunu söyleyerek soygunculara kendisini öldürmemeleri için yalvardı.

MÜCEVHERLERİN DEĞERİ 30 MİLYON LİRAYI BULUYOR

Hemen ardından soyguncular, dairede değeri 30 milyon lirayı bulan mücevher ve yüzükleri alarak kayıplara karıştı. Polis, çalınan değerli eşyalar arasında 4.5 milyon dolarlık bir yüzük ve 6.7 milyon dolarlık bir takı çantası olduğunu açıkladı.


Silahlı soyguncuların önce Kardashian'ın kaldığı rezidansın görevlilerinden birini rehin aldıkları ve Kardashian'ın kaldığı dairenin kapısını açtırdıkları da anlaşıldı.
Kardashian'ın yerel saatle 03.00 sularında yaşanan soygundan yara almadan kurtulduğu, ancak psikolojik olarak şok geçirdiği ifade edildi. Ünlü yıldızın içinde özel bilgilerinin bulunduğu telefonları da çalınanlar arasında.

SALDIRGANLAR BİSİKLETLERLE KAÇTILAR

Associated Press, bisikletlerle kaçan saldırganların halen yakalanamadığını aktardı. Olay esnasında Kardashian'ın "Şehrin en iyisi" olduğu söylenen özel korumasının da dışarıda olduğu belirtildi. Pascal Duvier adlı korumanın geçtiğimiz günlerde ünlü yıldız tacize uğradığında da engelleyememiş olması herkesin dikkatini çekti.

KOCASI NEW YORK'TAKİ KONSERİNİ YARIDA KESTİ

Kardashian'ın eşi ünlü şarkıcı Kanye West ise soygun haberini New York'taki Meadows Festivali'nde verdiği konseri sırasında aldı.

West, "ailevi bir acil durum yaşandığını"belirterek konserini yarıda kesti. Kanye West ve Kim Kardashian'ın 3 yaşındaki kızları North ve 10 aylık oğulları Saint'in ise soygun sırasında dairede olmadıkları ifade edildi.

OLAYIN ARDINDAN ÖZEL JETİYLE ABD'YE DÖNDÜ

Olayın şokunu atlattıktan sonra hemen dönüş hazırlıklarına başlayan Kardashian, çok geçmeden hazırlanan özel uçağı ile yanına özel koruması Pascal Duvier ve asistanını da alarak ABD'ye döndü. Kardashian'ın tanınmamak için siyah bir şala bürünerek uçağa doğru ilerlediği görüldü.

Kaynak:ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.