Kırgın Çiçekler... MERAL HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRUYOR!

Kırgın Çiçekler... MERAL HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRUYOR!

Yetimhanede yaşamak zorunda kalan kızların hikayesi Kırgın Çiçekler 85. bölümüyle 22 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de ATV ekranlarında...

85.Bölüm Özeti:

Meral kendisini torunu zanneden Sadri ile tanışır. Yaşlı adam, Meral’in torunu olduğunu ilan eder. Karısı Macide, mirasa bir ortakçı gelmesinden hiç hoşlanmaz.

Zehra, Songül ve Güney’in sınav için bıraktığı parayı harcar. Songül çok zor durumda kalır. Kızlar, Meral’in hayal kırıklığı yaşamasından endişe ederlerken, Meral lüks yaşama hemen kendini kaptırır.

Evde kendine doğum günü partisi düzenlerken babası olduğunu sandığı Ayhan’ın eşyaları arasında her şeyi değiştirecek bir mektup bulur…

DENİZ UĞUR KIRGIN ÇİÇEKLER’DE!

Pazartesi akşamları atv’de ekranlara gelen ve yayınlandığı günden beri sevilerek izlenen Kırgın Çiçekler dizisine ünlü oyuncu Deniz Uğur dahil oldu.

denizugur_kirgincicekler.jpg

5 yetimhane kızının zaman zaman duygusallaştıran zaman zaman da gülümseten hikâyesini konu alan Kırgın Çiçekler, 2 sezondur en çok izlenen diziler arasında yer alıyor.

3. Sezon içinde ciddi hazırlıklar yapan dizi, kadrosuna aldığı başarılı oyuncular ile daha da güçleniyor. Seyircisine sürprizler yaşatmaya devam eden Kırgın Çiçekler’in bu haftaki bölümüne sevilen oyuncu Deniz Uğur katılıyor.

Kırgın Çiçekler’e heyecan katacak bir rol ile dahil olan Uğur;  “Böyle bir dizi de rol almak beni mutlu etti. Diziye sürpriz bir karakter ile giriyorum.

Bakalım önümüzdeki bölümlerde neler olacak” dedi. Kabuk değiştirmeye devam eden dizinin gelecek bölümlerinde neler olacağı ise merakla bekleniyor.

NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Gökçe Akyıldız, Biran Damla Yılmaz, Naz Çağla Irmak, Hazar Motan ve Aleyna Solaker gibi genç neslin başarılı oyuncuları rol alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.