“Kızıl Goncalar”…  İSMAİLAĞA CEMAATİNDEN TEPKİ VAR!

“Kızıl Goncalar”… İSMAİLAĞA CEMAATİNDEN TEPKİ VAR!

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı; cemaat ve seküler aile hayatlarını konu alan “Kızıl Goncalar” dizisinin dijital platforma geçeceği iddia edildi. Dizinin RTÜK' tarafından incelemeye alınması, İsmail Ağa cemaatinin yazılı bir açıklama yapması ve dizi afişine boyalı saldırı düzenlenmesinin ardından dijital platform konusunun gündeme geldiği öğrenildi.

DurakMedya'da yer alan habere göre Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı olaylı dizi “Kızıl Goncalar”ın dijital platforma geçeceği iddia edildi.

DİJİTALE GEÇECEK İDDİASI

Bazı sahnelerinden dolayı RTÜK tarafından inceleme başlatılan Kızıl Goncalar dizisi için yeni formüller arandığı öne sürüldü. Kızıl Goncalar dizisinin İstanbul Şişli'de bulunan afişlerine siyah boya atılarak protesto edilmesinin ardından dizinin dijital platforma geçme seçeneğinin tartışıldığı öğrenildi.

DİZİ KALDIRILSIN ÇAĞRISI YAPILMIŞTI 

İsmailağa Cemaati dizinin kaldırılması için sosyal medya hesabından çağrı yapılmıştı. Çağrıda "Kızıl Goncalar" dizisi son bulmalı denilmişti. 

ismailagacemaati.jpg

Cemaatin X hesabından dizi ile ilgili yapılan bir paylaşımı alıntılayan set çalışanı, "Fatih'te çekim yaptığımız ana mekanlarımıza artık giremiyoruz" iddiasında bulundu.

Bir süre sonra paylaşımını silen set çalışanı, şu ifadeleri kullandı:

"Afişlerimizin üstü çiziliyor, ekip arkadaşlarımıza saldırılıyor... Gerçekleri anlatmamız bu kadar mı kanınıza dokundu da ilk bölümden ekip olarak can güvenliğimizden endişelenmeye başladık?"

Sette güvenlik önlemlerinin artırlıdığı da gelen bilgiler arasında... 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.