Klasik Otomobil Kulübü ve İstanbul Rotary Kulübü...DENİZTEMİZ DERNEĞİ YARARINA, KLASİK BİR RALLİ !..

Klasik Otomobil Kulübü ve İstanbul Rotary Kulübü...DENİZTEMİZ DERNEĞİ YARARINA, KLASİK BİR RALLİ !..

Klasik Otomobil Kulübü ve İstanbul Rotary Kulübü, bu seneki Foto Ralli’yi 20. yılını kutlayan DenizTemiz Derneği/ TURMEPA’nın “Mavi Kuşak Hareketi - İstanbul Boğazı” projesine destek olmak amacıyla gerçekleştirdi.

Her sene farklı bir sosyal sorumluluk projesini desteklemek adına gerçekleştirilen Foto Ralli, bu sene 2 Mayıs Cumartesi günü DenizTemiz Derneği/ TURMEPA’ nın yararına yapıldı.  Birbirinden renkli klasik otomobiller; ülkemiz kıyı ve denizlerinin korunmasını ulusal bir öncelik haline getirmek ve gelecek nesillere temiz denizlerin kucakladığı yaşanabilir bir Türkiye bırakmak amacıyla, 20 yıl önce Rahmi M. Koç'un kurucu başkanlığında, Deniz Ticaret Odası ve bir avuç deniz sevdalısıyla birlikte kurulan TURMEPA için yarıştı.

TURMEPA’nın Nakkaştepe’deki genel merkezinin önünden saat 11:00'da start alan etkinlikte, 30’a yakın klasik otomobil TURMEPA bayrakları ile Boğaz Köprüsü’nden İstanbul’u selamladı. Projeye destek veren şarkıcı Can Bonomo’nun da yer aldığı Foto Ralli’de, çok keyifli anlar yaşandı. Projede yer aldığı için oldukça heyecanlı olan Can Bonomo, “Klasik Otomobil Kulübü’nün TURMEPA eğitimleri için gerçekleştirdiği Foto Ralli İstanbul Boğazı rengarenk görüntülere sahne oldu. Böyle güzel, anlamlı bir projede yer almak ve bu anları dakikası dakikasına yaşamak benim için çok keyifliydi” dedi.

Foto Ralli’nin start noktasında TURMEPA’nın gönüllü çocukları derneğin 20.yılına özel hazırlanan bayraklarını büyük bir coşkuyla salladı.

Birbirinden renkli ve ışıltılı klasik otomobiller, finiş noktasında bu yıl 60. Yılını kutlayan Hilton Istanbul Bosphorus Oteli’nin yemyeşil bahçelerini süslediler. Proje kapsamında; Klasik Otomobil Kulübü, İstanbul Rotary Kulübü, Lidyana.com, BeraBeraPR, Krombera, 7th Entertainment, Strategosİstanbul ve Hilton Istanbul Bosphorus Oteli TURMEPA Eğitimleri için el ele verdiler.

Foto Ralli’nin kupa töreni, Hilton Istanbul Bosphorus Oteli’nde düzenlenen kokteyl ile gerçekleştirildi. Yarışma sonunda kazanan klasik otomobil sevdalıları ödüllerini aldı.

Sosyal medyada da geniş ilgi toplayan foto ralli etkinliğinde CampaignWall sosyal medya kampanya izleme aracı desteği ile farklı kategorilerde “en çok beğeni alan” fotoğrafların sahipleri de ödüllerine kavuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.