KLASS 12 YAŞINDA!

KLASS 12 YAŞINDA!

12 yıldır yaptığı rengârenk haberler ve özel röportajlarla iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, Nisan ayını “12. Yıl Özel” sayısı ile karşıladı.

Sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass, “12. Yıl Özel” sayısı ile bayilerdeki yerini aldı. 12 yıldır yaptığı rengârenk haberler ve özel röportajlarla iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, Nisan ayını “12. Yıl Özel” sayısı ile karşıladı.

Yayın hayatına girdiği günden bu yana ilk günkü heyecanla 12 yıldır özel davet ve organizasyonları sayfalarına taşıyan Klass, yayıncılık hayatında varlığını en iyi şekilde sürdürdüğü istikrarlı çizgisiyle yine dopdolu ve özel bir sayı hazırladı.

Klass’ın “12. Yıl Özel” sayısının sayfalarını her zaman olduğu gibi başarıyla adından söz ettiren sosyal yaşam dünyasının ünlü isimleri ile yapılan röportajlar süsledi.

  • Klass’ın “12. Yıl Özel” sayısında “Aslan Payı” adlı single’ı ile büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Betül Demir gündeminde yer alan projeleri ve özel hayatına dair merak edilenleri Klass okurlarıyla paylaştı.
  • Motor sporlarının başarılı kadın sporcularından son dört yılın Kadın Pilotlar birinciliğini elinde bulunduran Simin Bıçakcıoğlu gönüllü elçiliğini üstlendiği Avon’un “Meme Kanseri İle Mücadele” projesinin detaylarını Klass’a anlattı.
  • Turizm dünyasının önde gelen markalarından Jolly Tur’un Onursal Başkanı Sinan Vardar ile zarif eşi Tülin Vardar mutlu evliliklerinin sırrını paylaştılar.
  • Gayrimenkul sektörünün iki başarılı ismi Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ile zarif eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran, Türk gayrimenkul sektörünün dünya çapında gelişmesi adına yaptıkları yatırımları ve hedeflerini Klass okurları için anlattılar.
  • Türk mücevher sektörünün öncü markalarından Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer’in güzel kızı Simay Kamer Uras, mücevher zarafetini pasta ustalığı ile buluşturduğu yeni mekanı Qurabiye Patisseri’yi ve misafirlerine sundukları enfes lezzetleri Klass okurları için anlattı.
  • Ekranların genç, güzel ve başarılı ismi Ceren El Roman ünlü sanatçı Rafet El Roman ile mutlu evliliğini, oyunculuk alanındaki yeni projelerini ve özel yaşamına dair merak edilenleri Klass okurlarıyla paylaştı.

Ayrıca bir ay boyunca gerçekleşen özel davetler, iş dünyası röportajları, sosyal sorumluluk projeleri de her zaman olduğu gibi Klass sayfalarındaki yerini aldı.

Her ay büyük bir titizlikle hazırladığı birbirinden renkli sayılarla okuyucularına keyifli anlar yaşatan Klass, 576 sayfalık “12. Yıl Özel” sayısıyla yine başucunuzdan ayıramayacağınız bir dergi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.