Klass... 528 SAYFALIK YILBAŞI ÖZEL SAYISI!

Klass... 528 SAYFALIK YILBAŞI ÖZEL SAYISI!

Her ay büyük bir titizlikle hazırladığı birbirinden renkli sayılarla okuyucularına keyifli anlar yaşatan Klass, 528 sayfalık Yılbaşı Özel Sayısıyla yine başucunuzdan ayıramayacağınız bir dergi olacak.

 Bir ay boyunca gerçekleşen davetlerden iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının başarılı isimleriyle yapılan röportajlara kadar dopdolu bir içeriğe sahip Klass Yılbaşı Özel Sayısı yeni yılın tüm coşkusunu sayfalarına taşıyor.

  • İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass Magazin 1 Aralık itibariyle bayilerdeki yerini aldı. Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, özenle hazırlanan 528 sayfalık Yılbaşı Özel Sayısı ile yeni yıla “Merhaba” diyor. Klass’ın Yılbaşı Özel Sayısı hem sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinin renkli haberleriyle dikkat çekiyor hem de birbirinden şık davetler ve özel röportajları sayfalarına yansıtıyor.
  • Dopdolu bir içeriğe sahip 528 sayfalık Klass Yılbaşı Özel Sayısı’nda sesi ve güzelliğiyle Türk halkının gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Nükhet Duru sahne önündeki ve arkasındaki yaşamını Klass okurlarıyla paylaştı.
  • Ekranların sevilen tiyatronun ise emektar oyuncusu Emre Kınay, sanata ve kızı Duru ile olan ilişkisine dair en samimi duygularını Klass’a anlattı.
  • Auvintage markasının sahibi güzel oyuncu Ahu Yağtu iş ve özel yaşamında dair bilinmeyenleri Klass okurları için anlattı.
  • Sosyal yaşam dünyasının seçkin isimlerinden New York’taki C24 Gallery’nin ortağı Maide Kurttepeli galerisinin kuruluş öyküsünü ve sanat alanında yaptığı çalışmaları Klass okurlarıyla paylaştı.
  • Türk tekstil ve modasının 30 yıllık deneyimli markası Gizia’nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kutlu Türk tasarımcılarla yabancı yatırımcılar arasında köprü kuran Gizia Gate’i Klass’a anlattı.
  • Davetlerden en renkli anları; iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının başarılı isimleriyle yapılan röportajları sayfalarına taşıyan 528 sayfalık Klass Yılbaşı Özel Sayısı’nı her ay olduğu gibi bu ay da elinizden düşüremeyeceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.