KLASS EKİM SAYISI  YİNE DOPDOLU!

KLASS EKİM SAYISI YİNE DOPDOLU!

İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasını kendine özgü bakış açısı ile yorumlayan Klass Magazin, dopdolu ve renkli içeriğiyle 1 Ekim’de bayilerdeki yerini aldı.

İş ve sosyal yaşam dünyasından ünlülerle yapılan röportajlar, davetlerden en çarpıcı fotoğraflar ve çok özel konularıyla Klass Magazin, yine ses getirecek bir sayıya imza attı. Birbirinden çarpıcı röportaj, haber ve fotoğrafları ile dolu dolu bir içeriğe sahip Klass Ekim sayısını keyifle okuyacaksınız.

Klass, 1 Ekim itibariyle bayilerdeki yerini aldı. Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasını sayfalarına taşıyan Klass, Ekim sayısıyla yine dopdolu bir içeriğe sahip.

Klass Ekim sayısında hem iş hem de özel hayatlarıyla örnek olan sosyal yaşam dünyasının ünlü iş kadınları Bisse Yönetim Kurulu Üyesi ve KİMSED Başkanı Asiye Kefeli ile Aktürk Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Aktürk Pehlivanlar iş ve özel yaşamlarına dair bilinmeyenleri paylaştılar.

En özel haberlerle sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, ayrıca hayattaki duruşlarıyla birer örnek olan ünlü bayanlara yeni dönemde akademik olarak ya da kişisel gelişimleri adına katılmayı düşündükleri eğitim programlarını sordu.

Eğitime önem veren ünlü isimler de yeni dönemde kendilerini bekleyen eğitim programlarını anlattı. Bir ay boyunca gerçekleşen davetler ve açılışlardan en renkli kareler ile iş dünyasında başarılarıyla öne çıkmış isimlerle yapılan röportajlar da Klass Ekim sayısında yerini aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.