Klass... ELİNİZDEN DÜŞÜREMEYECEĞİNİZ   EYLÜL SAYISI  BAYİLERDE!

Klass... ELİNİZDEN DÜŞÜREMEYECEĞİNİZ EYLÜL SAYISI BAYİLERDE!

Her sayısında okuyucuları ile buluşturduğu özel röportajlarla ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan haberlerle gündemi belirleyen Klass, Eylül sayısıyla yine dopdolu bir içeriğe imza attı.

DOPDOLU İÇERİĞİYLE 

Son yaza dair renkli haberlerin ve davetlerin yer aldığı Klass Eylül sayısı ünlü bayanların yaz boyunca formlarını korumak adına yaptıkları spor aktivitelerini içeren özel dosyasıyla okuyucularını keyifli bir dünyaya davet ediyor.

İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinin yaz boyunca gözde tatil beldelerinde objektiflere yansıyan renkli anlarından bir ay boyunca gerçekleşen özel davetlere ve alanlarında başarılı olmuş isimlerle yapılan özel röportajlara kadar birbirinden güzel haberleri bulabileceğiniz Klass Eylül sayısınıkeyifle okuyacaksınız.

Yıllardır sürdürdüğü ilkeli haber anlayışı ve istikralı çizgisiyle yayıncılık hayatındaki konumunu pekiştiren Klass Magazin, her ay olduğu gibi bu ay da dopdolu ve özel bir sayı hazırladı. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass Magazin 1 Eylül itibariyle bayilerdeki yerini aldı.

Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass Eylül sayısıyla yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Klass’ın Eylül sayısı hem son yazın keyfini çıkaran ünlü isimlerin renkli haberleriyle dikkat çekiyor hem de birbirinden şık davetler ve özel röportajları sayfalarına yansıtıyor.

Katıldıkları davetlerde her daim şıklıklarıyla göz kamaştıran ünlü bayanlar kusursuz fizikleriyle moda parçalarını en güzel şekilde taşıyorlar. Formlarını korumak adına tatilde dahi sporlarını ihmal etmeyen sosyal yaşam dünyasının ünlü bayanları yazın rehavetine kapılmadan sporlarını ihmal etmiyor.

Klass olarak ünlü bayanlara yaz boyunca nasıl form tuttuklarını sorduk. Onlar da yazın en güzel anlarından kalan sportif fotoğraflarını bizlerle paylaşarak yazı nasıl değerlendirdiklerini anlattı. Ünlü bayanların spor yaparken çektikleri en özel ve güzel kareler Klass Eylül sayısının sayfalarını süsledi.

Sosyal yaşam dünyasının yardımsever isimlerinden Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği Eş BaşkanıFatoş Sarıgüldernek olarak Bedensel ve Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi’nin kurulması için yaptıkları çalışmaları Klass okurlarıyla paylaşırken yazın bitmesiyle yeni dönemde iş ve özel hayatında kendini nasıl bir dönemin beklediğini Klass Eylül sayısı için anlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.