KLASS KASIM  SAYISI BAYİLERDEKİ  YERİNİ ALDI!

KLASS KASIM SAYISI BAYİLERDEKİ YERİNİ ALDI!

Yıllardır iş, sanat, moda ve sosyal yaşam dünyasından en özel haberleri okuyucusuyla buluşturan Klass Magazin, yine keyifle okuyacağınız bir sayıyla bayilerdeki yerini aldı.

İş ve sosyal yaşam dünyasından ünlülerle yapılan röportajlar, davetlerden en çarpıcı fotoğraflar ve en renkli haberleriyle Klass Magazin, başucunuzdan ayıramayacağınız Kasım sayısı ile bu soğuk günlerde sıcacık kahvenizin yanında size eşlik edecek.                        

  • Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasını sayfalarına taşıyan Klass, Kasım sayısıyla yine dopdolu bir içeriğe sahip. Klass Kasım sayısında 80’li yıllarda sanat dünyasında elde ettiği başarıyı günümüze kadar sürdürebilen sayılı isimlerden biri olan ünlü sanatçı Oya Aydoğan sanat dünyasına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulunurken; ayrıca şöhret olduğu ilk yıllardan bugüne hayatına dair bilinmeyenleri Klass okurları için anlattı. İşte Oya Aydoğan’ın yaptığı çarpıcı açıklamalardan bazıları:
  •  
  • “ÇAĞLA ŞIKEL’İ UZAKTAN ÇOK SOĞUK

BULURUM. BELKİ TANISAM ÇOK SEVECEĞİM”

  • “SON 12 YILDIR SEKSİ KADIN

İMAJINI YIKTIĞIMA İNANIYORUM”

  • “ZAMANINDA GAZETECİLERİN KAPISINDA BEKLEYEN MAHSUN KIRMIZIGÜL

ŞİMDİ RÖPORTAJ DAHİ VERMİYOR”

  • “ÇOK ÖNEMLİ DİZİ TEKLİFLERİ BİR DÖNEM VERDİĞİM CÜRETKAR POZLAR NEDENİYLE

BENİM YERİME AYDAN ŞENER’E GİTTİ”

  • “ÖNCEDEN ARTİST OLMAYI İSTEMEK AYIPTI

VE BEN O DÖNEMDE OYUNCU OLDUM”

  • “İSTEDİĞİNİZ KADAR YAKIŞIKLI VEYA

YETENEKLİ OLUN OYUNCULUKTA

ŞANS FAKTÖRÜ DE ÇOK ÖNEMLİ”

Her daim sanat konusunda duyarlı bir duruş sergileyen Klass, Kasım sayısında Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli’yi sayfalarına konuk etti. Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli 12-15 Kasım tarihlerinde 10. kez gerçekleşecek olan Contemporary Istanbul’da sanatseverleri bekleyen sürprizleri ve İstanbul’un kültür ve sanat alanında dünyanın en büyük 5 şehrinden biri olması için yaptıkları çalışmaları Klass okurlarıyla paylaştı.

  • Bir ay boyunca gerçekleşen davetler ve açılışlardan en renkli kareler ile iş dünyasında başarılarıyla öne çıkmış isimlerle yapılan röportajlar da Klass Kasım sayısındaki yerini aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.