Klass Magazin... 11. YILA ÖZEL SAY!

Klass Magazin... 11. YILA ÖZEL SAY!

11 yıldır yaptığı rengârenk haberler ve özel röportajlarla iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, Nisan ayını “11. Yıl Özel” sayısı ile karşıladı.

Beşinci yılından itibaren her yıldönümünde o yılı yansıtan sayıda sayfayla çıkan Klass Magazin, 10. yılında çıkardığı 1000 sayfalık özel sayı ile Türk medya dünyasında bir rekora imza atmıştı. Klass 11. yılını kutladığı 2015 Nisan ayında ise yine özel bir sayıyla okuyucularıyla buluşuyor.

İlk günkü heyecanla 11 yıldır özel davet ve organizasyonları sayfalarına taşıyan Klass, yayıncılık hayatında varlığını en iyi şekilde sürdürdüğü istikrarlı çizgisiyle yine dopdolu ve özel bir sayı hazırladı.

Klass’ın “11. Yıl Özel” sayısında her zaman olduğu gibi başarıyla adından söz ettiren sosyal yaşam dünyasının ünlü isimleri yer alırken motor sporlarının başarılı kadın sporcularından Simin Bıçakçıoğlu, erkeklerin hâkim olduğu dünyada imza attığı başarılarını ve hedeflerini anlattı. Ayrıca Beşiktaş’a gönül vermiş Mete&Neylan Vardar çifti evlerinin kapılarını Klass okurları için açarak mutlu evliliklerinin sırrını paylaştılar.

İsim analisti Melike Aydın ise iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının ünlülerinin isimlerindeki harflerin kendilerine nasıl bir gelecek vadettiğini yorumladı.

BEŞİKTAŞ’A GÖNÜL VEREN VARDAR AİLESİ KLASS 11. YIL ÖZEL SAYISINDA

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı, Beşiktaş İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Mete Vardar ve güzel eşi Neylan Vardar 15 yıllık mutlu evlilikleriyle sosyal yaşam dünyasının örnek çiftlerinden birisi.

Oğulları Sinan ve kızları Ceylan ile birlikte huzurlu yuvalarının kapılarını Klass okurları için açan Vardar ailesinin her bir ferdi Beşiktaş’a gönülden bağlı… Mete Vardar güzel eşi Neylan Vardar hem 15 yıllık mutlu evliliklerinin sırrını paylaştılar hem de yürüttükleri sosyal sorumluluk projelerini anlattılar.  

MOTOR SPORLARININ GENÇ VE GÜZEL İSMİ: SİMİN BIÇAKÇIOĞLU

Yaklaşık 7 yılda motor sporları dünyasında başarılı bir grafik sergileyen Simin Bıçakçıoğlu, son üç yıldır Türkiye Kadınlar Ralli Şampiyonluğuna adını yazdırıyor. Motor sporlarının başarılı kadın sporcularından Simin Bıçakçıoğlu, erkeklerin hâkim olduğu dünyada imza attığı başarılarını ve hedeflerini anlattı.

Bıçakçıoğlu, Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizin bayrağını dalgalandırmak istediğini söyleyerek yeni başarılara imza atacağının sinyallerini verdi.

İŞ, SANAT VE SOSYAL YAŞAM DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİNİN GELECEKLERİNE DAİR İPUÇLARI                                                                                                                        

İnsanların kaderinin isimlerinde gizli olduğunu söyleyen ünlülerin isim analisti Melike Aydın, insanların taşıdıkları ismin hayatlarını doğrudan etkilediğini savunuyor. İsim analisti Melike Aydın Rahmi Koç’tan Tarkan’a, Süleyman Orakçıoğlu’ndan Beren Saat’e, Demet Sabancı Çetindoğan’dan Sezen Aksu’ya kadar iş ve sosyal yaşam dünyasından pek çok tanınmış kişinin isimlerinde gizli olan hayatlarını Klass için yorumladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.