Klass Magazin... ANNELER GÜNÜ İÇİN ÖZEL KONULAR!

Klass Magazin... ANNELER GÜNÜ İÇİN ÖZEL KONULAR!

Her sayısında okuyucuları ile buluşturduğu özel röportajları, iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan haberleriyle gündemi belirleyen Klass Magazin’in Mayıs sayısı yine dopdolu!

14 yıldır kaliteli ve istikrarlı çizgisiyle yayıncılık hayatında varlığını en iyi şekilde sürdüren Klass Magazin yine çok özel bir sayı ile 1 Mayıs’ta bayilerdeki yerini aldı. 

Klass Magazin bu ay da davetler, düğünler, açılışlar, vakıf etkinlikleri ve organizasyonlar derken çok yoğun ve soluksuz geçen Nisan ayını tüm renkliliğiyle ve en özel karelerle sayfalarına taşıdı.

Klass Magazin’in bu ay ki kapağında ise çok özel açıklamaları ile herkesi şaşırtacak olan ekranların sevilen yüzü ve Türkiye’nin gözde çiftlerinden Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman ile Anneler Günü Özel röportajıyla okuyucularımıza duygu dolu anlar yaşatacak olan Jolly Tur’un Kurucusu ve Onursal Başkanı Sinan Vardar’ın torunlarıyla yer alan zarif eşi Tülin Vardar ile bir döneme damgasını vuran bugün de sosyal medya fenomeni olan oğlu Aslan ile milyonların gönlünde taht kuran merakla takip edilen anne Didem Uzel Sarı yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.