Klass Magazin... HAZİRAN SAYISINI OKUMAYA DOYAMAYACAKSINIZ!

Klass Magazin... HAZİRAN SAYISINI OKUMAYA DOYAMAYACAKSINIZ!

Her ay büyük bir titizlikle hazırladığı birbirinden renkli sayılarla okuyucularına keyifli anlar yaşatan Klass, 480 sayfalık Haziran sayısıyla yine başucunuzdan ayıramayacağınız bir dergi olacak.

 

 Bir ay boyunca gerçekleşen davetlerden iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının başarılı isimleriyle yapılan röportajlara kadar dopdolu bir içeriğe sahip Klass Haziran sayısıyla yaza keyifli bir başlangıç yapıyor.

  • İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass, 1 Haziran itibariyle bayilerdeki yerini aldı. Klass, yayıncılık hayatında varlığını en iyi şekilde sürdürdüğü istikrarlı çizgisiyle yine dopdolu ve özel bir sayı hazırladı.
  • Babalar Günü’nün kutlandığı Klass’ın Haziran sayısı için iş dünyasının ünlü babaları çocuklarıyla birlikte en özel babalık duygularını Klass okurlarıyla paylaştı. Klass’ın Babalar Günü’ne özel gerçekleştirdiği röportaj serisinde Akdağlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ oğulları Aycan, Sercan ve Batuhan ile iş ve özel yaşamdaki ilişkilerini Klass okurları için anlattı.
  • Klass’ın Haziran sayısında ayrıca Türkiye’den doğan ve bugün 100 ülke ile 3000’den fazla lokasyonda her Haziran ayının ikinci cumartesi günü kutlanan Global Wellness Day-Dünya İyi Yaşam Günü’nün kurucusu Belgin Aksoy büyük “Yaşam Hareketi”nin beş yıl içerisinde geldiği noktayı ve bu yılki kutlamalarda katılımcıları bekleyen sürprizleri Klass’a anlattı.
  • Bir ay boyunca gerçekleşen özel davetler, iş dünyası röportajları, sosyal sorumluluk projeleri de her zaman olduğu Klass sayfalarını süsledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.