Klass Magazin... MERAK UYANDIRAN KONU VE RÖPORTAJLARIYLA  YİNE DOPDOLU!

Klass Magazin... MERAK UYANDIRAN KONU VE RÖPORTAJLARIYLA YİNE DOPDOLU!

Her sayısında okuyucuları ile buluşturduğu özel röportajları, iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan haberleriyle gündemi belirleyen Klass Magazin’in Mart sayısı yine dopdolu.

13 yıldır kaliteli ve istikrarlı çizgisiyle yayıncılık hayatında varlığını en iyi şekilde sürdüren Klass Magazin yine çok özel bir sayı ile 1 Mart’ta bayilerdeki yerini aldı.

Vakıf etkinlikleri, tanıtımlar ve organizasyonlar derken çok yoğun ve soluksuz geçen Şubat ayını davetlerden en güzel karelerle sayfalarına taşıyan Klass Magazin bu ay kapağında, 15 yıl NBA’de forma giyen Türkiye’nin gururu, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun ailesiyle birlikte sıcacık yuvasında yaptığı röportaja yer veriyor.

Ailenin önemini profesyonel spor yaşamı boyunca yakından deneyimlediğini belirten Hidayet Türkoğlu röportajında yardım meleği zarif eşi Banu Türkoğlu’nun hayatındaki önemini çok özel cümlelerle anlatıyor.

Birbirlerini ilk gün ki gibi seven Hidayet-Banu Türkoğlu çifti evlerinin sıcak ve samimi ortamında gösterişten uzak hayatlarını, bitmeyen aşklarını, iş ve sosyal sorumluluk projelerini ve Türk basketbolunun gelişimi için yaptıkları çalışmaları büyük bir içtenlikle Klass’a anlattılar.

Bu çok özel röportajın yanı sıra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Klass Yayın Koordinatörü Özgün Küçükkahraman çok güzel bir konu hazırladı ve iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından ünlü kadınlara geçmiş ve gelecekten takip ettikleri, takdir ettikleri ve kendileri için ilham olan kadınları sordu.

Öyle güzel cevaplar alındı ki okuyunca sizlerde aynı şeyi düşünecek bu çok değerli kadınların hayatlarına bir yolculuk yapmak isteyeceksiniz. 

 

                                                                      

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.