‘KLASS’ MAYIS SAYISI ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL!

‘KLASS’ MAYIS SAYISI ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL!

Klass Mayıs sayısı ile ilkbaharın tüm enerjisini sayfalarında yansıtmaya devam ediyor.

1 Mayıs’ta bayilerdeki yerini alan Klass bir ay boyunca gerçekleşen davet ve etkinlikleri mercek altına almanın yanı sıra iş ve sosyal yaşam dünyasından birçok ünlü ismi sayfalarına konuk etti.

  • 11 yıldır yaptığı rengârenk haberler ve özel röportajlarla iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, dopdolu bir Mayıs sayısıyla bayilerdeki yerini aldı. Anneler Günü’nün kutlandığı Mayıs sayısı için sosyal yaşam dünyasının ünlü anneleri çocuklarıyla birlikte en özel annelik duygularını paylaşırken çocuk sahibi olmamasına rağmen çocuklarla arası çok iyi olan ünlü Sanat Danışmanı Gül Ergi hayatına dair merak edilenleri muhteşem bir çekim eşliğinde Klass’a anlattı.
  •  
  • Klass Mayıs sayısının bir diğer dikkat çeken röportajı ise Akdağlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ ile gerçekleştirildi. İş adamı kimliğinin yanı sıra koleksiyonerliğiyle de tanınan Mehmet Akdağ tarihe yön veren parçalardan oluşan koleksiyonunu gün yüzüne çıkararak koleksiyonuyla ilgili çarpıcı bilgiler verdi.
  •  
  • Akademik kariyerini çıkardığı kitaplarla taçlandıran Yrd. Doç. Dr. Hülya Kalyoncu ise doktora çalışması olan Topkapı Sarayı’nda bulunan Yıldız Porselenleri hakkındaki engin bilgilerini Klass okurları için paylaştı. Bir ay boyunca gerçekleşen özel davetler, iş dünyası röportajları, sosyal sorumluluk projeleri de her zaman olduğu Klass sayfalarını süsledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.