Klass... MAYIS SAYISINDA ÜNLÜ ANNELER!

Klass... MAYIS SAYISINDA ÜNLÜ ANNELER!

Klass, yayıncılık hayatında varlığını en iyi şekilde sürdürdüğü istikrarlı çizgisiyle yine dopdolu ve özel bir sayı hazırladı.

 İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass, 1 Mayıs itibariyle bayilerdeki yerini aldı. Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass Mayıs sayısıyla yine dopdolu bir içeriğe sahip.

Anneler Günü’nün kutlandığı Klass’ın Mayıs sayısı için sosyal yaşam dünyasının ünlü anneleri çocuklarıyla birlikte en özel annelik duygularını Klass okurlarıyla paylaştı.

Başarılı tasarımcı Seda Vural hazırladığı anne-kız koleksiyonunu ve minik prensesleri Naz ve Beren ile birlikte en özel annelik duygularını Klass’a anlattı.

Sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinden Türkiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Cesur kızı Defne ve oğlu Berk ile anneliğini, iş ve özel yaşamındaki bilinmeyenleri Klass’a okurları için anlattı.

Sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinden Herkese Kitap Vakfı Kurucu Üyesi Yosun Güreli, vakıf olarak yaptıkları çalışmaları ve “Kitap Hediye Günü” projesinin detaylarını Klass okurları için anlattı.

Doğa Okulları CEO’su Bünyamin Çelikten öğrencilerine sundukları ayrıcalıklı eğitim sistemini ve yeni nesil eğitim felsefesini Klass’a anlattı.

Ayrıca bir ay boyunca gerçekleşen özel davetler, iş dünyası röportajları, sosyal sorumluluk projeleri de her zaman olduğu Klass sayfalarını süsledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.