KLASS  ŞUBAT SAYISI  BAYİLERDEKİ  YERİNİ ALDI!

KLASS ŞUBAT SAYISI BAYİLERDEKİ YERİNİ ALDI!

İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının aylık dergisi Klass, 1 Şubat itibariyle bayilerdeki yerini aldı.

Yıllardır renkli haberler ve röportajlarla sosyal yaşam dünyasının nabzını tutan Klass, Sevgililer Günü özel röportajları davetlerden en renkli anları yansıtan haberleriyle her ay olduğu gibi bu ay da ses getirecek bir sayıya imza attı.

Klass’ın Şubat sayısını ünlü çiftlerin mutlu birlikteliklerini yansıtan röportajları süslüyor. Klass’ın Şubat sayısında ayrıca ekranların başarılı ve yakışıklı ismi Murat Başoğlu çarpıcı bir çekim eşliğinde yeni projelerini anlatıyor.

Davetlerden en çarpıcı fotoğrafların ve en renkli haberlerin yer aldığı Klass Şubat sayısını başucunuzdan ayıramayacaksınız!

  • Dopdolu bir içeriğe sahip Klass Şubat sayısında Akdağlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdağ ve eşi Hanife Akdağ 35 yıllık mutlu evliliklerini Klass okurlarıyla paylaştı.
  • Ekranlardaki başarılarıyla olduğu kadar görenleri imrendirecek fiziğiyle de dikkat çeken Murat Başoğlu yeni projelerini Klass okurları için anlattı.
  • Davetlerden en renkli anları; iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasının başarılı isimleriyle yapılan röportajları sayfalarına taşıyan Klass’ı her ay olduğu gibi bu ay da elinizden düşüremeyeceksiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.