Kocamın Ailesi... DİZİNİN GENÇLERİ SET ÖNCESİNDE BULUŞTU!

Kocamın Ailesi... DİZİNİN GENÇLERİ SET ÖNCESİNDE BULUŞTU!

FOX ’un sevilen dizisi Kocamın Ailesi eylül ayında yeni sezonu ile sevenleri buluşmaya hazırlanıyor.

Dizinin genç oyuncuları Miray Karakterini oynayan Seçil Buket Akıncı, Fatih karakterini oynayan Ahmet Kayakesen, Gülay karakterini oynayan Buse Arslan, Çiğdem karakteri ile Cansu Dağdelen, Beki karakterini oynayan Kaan Küçük, Akın karakteri ile dizinin bu seneki son transferi Barış Murat Yağcı ve Türkiye’nin küçük kız yıldızı olarak işaret edilen Beren Gökyıldız’da dizi setinin olduğu Beykoz Kundura fabrikasında buluştu. Dizinin dinamik ve genç kadrosunun buluşma anından objektife eğlenceli dakikalar yansıdı.

BANU AKDENİZ VE DURUL BAZAN GENÇ OYUNCULARLA TOPLU SELFİE

kocaminailesi_selfie.jpg

Gençlerin sette buluşma gününde ünlü yapımcı Banu Akdeniz ve ünlü oyuncu Durul Bazan yalnız bırakmayarak toplu selfie çekerek anı ölümsüzleştirdiler.

KÜÇÜK YILDIZ OYUNCU BEREN'İN SENARYOLARLA İMTİHANI

Dizinin küçük kız yıldızı Beren Gökyıldız'ın bölüm senaryolarını görevlilerden alıp kendi taşımaya kalkması günün en anlamlı ve takdir edilen olayı olarak hafızalarda yer etti. Küçük Yıldız Beren Gökyıldız’ın saatlerce senaryo çalışması ve sorumluk alması sette takdir edildi. Beren'in senaryoları taşıma isteği  annesinin ve set yetkililerinin müdahalesi ile sona erdi. Beren'in eğlenceli ve anlamlı dakikaları objektife yansıdı.

SEÇİL BUKET AKINCI‘YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Diziye Miray karakteri olarak giren Seçil Buket Akıncı’ya yapımcısı Banu Akdeniz ve tüm oyuncu kadrosu ile sürpriz doğum günü partisi yapıldı. Tüm oyuncular ve tüm dizi ekibinin sürpriz doğum günü partisi karşısında mutluluğunu ve şaşkınlığını gizleyemeyen Seçil Buket Akıncı “ Hayatımda ilk kez doğum günü kutladım, çok teşekkür ediyorum. “ açıklamasıyla duygularını dile getirdi.

kocaminailesi_dogumgunu.jpg

Objektiflere yansıyan sürpriz doğum günü partisinde ünlü oyuncuyu yapımcısı Banu Akdeniz,Durul Bazan, Ahmet Kayaeksen, Buse Arslan, Barış Murat Yağcı , Cansu Dağdelen, Kaan Küçük,ve küçük yıldız oyuncu Beren Gökyıldız yalnız bırakmadı.

Pastayı hem tek başına daha sonrasında dizinin küçük yıldızı Beren Gökyıldız’ın ricasıyla Ahmet Kayaeksen ile tekrardan üfledi. 17.08.1988 doğumlu olan Seçil Buket Akıncı 27nci yaş gününü ekip arkadaşlarıyla kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.