Kocamın Nişanlısı... 41 KERE MAŞALLAH!

Kocamın Nişanlısı... 41 KERE MAŞALLAH!

Kültürel farklılıklarından dolayı ayrılmak üzere olan bir karı kocanın hikayesini anlatan ‘Kocamın Nişanlısı’, 41. oyununu 9 Nisan Pazar günü Profilo Kültür Merkezi'nde oynayacak.

Kültürel farklılıklarından dolayı ayrılmak üzere olan bir karı kocanın hikayesini anlatan ve kadrosunda Mehmet Çepiç, Tuğba Özay, İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Fatih Ayhan, Aslı Kökçe ve Arzu Yanardağ gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Kocamın Nişanlısı’, 41. oyununu 9 Nisan Pazar günü Profilo Kültür Merkezi'nde oynayacak.

 Sevtekin Fikir ve Sanat Atölyesi'nin, sahnelendiği her ilde izleyicileri kahkahaya boğan ‘Kocamın Nişanlısı’ oyunu, Türkiye turnesinde il il seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

41. oyununu İstanbul seyircisinin önünde oynayacak olan ‘Kocamın Nişanlısı’ ekibi; güzel ve kalabalık bir turne programı geçirdiklerini ve 41. Oyunlarını İstanbul’da oynayacak olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 Sadık Şendil’in yazdığı, Ferdi Merter’in yönettiği ‘Kocamın Nişanlısı’ karısından boşanmak üzere olan bir adamın, boşanmadan önce başka bir kadınla nişanlanması ve karısının bunu öğrenmesi üzerine boşanmaktan vazgeçmesiyle başlıyor ve seyirciye eğlenceli anlar yaşatıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.