KÖK HÜCRELİ GENÇLİK İKSİRİ İLE GÜZELLEŞTİLER!

KÖK HÜCRELİ GENÇLİK İKSİRİ İLE GÜZELLEŞTİLER!

İlk kez kök hücre teknolojisi kullanılarak üretilen ve kullanıldığı sürece gençleştiren fondötenin tanıtımında ünlü isimler sahnede şov yaparak güzelleştiler.

 

Kök hücre teknolojili ürünleri kullanarak gençliğini koruyan ünlü  isimlerden biri de Sertab Erener.

Bir yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren dünyaca ünlü sağlık, güzellik ve gençleştirme ürünleri markası Jeunesse Global Türkiye tarafından genel  müdür Devrim Hamaratlar’ın ev sahipliğinde pazar günü Pendik Greenpark Hotel’de düzenlenen tanıtımda kök hücre teknolojisi içeren NV fondötenin lansmanı yapıldı.

Gazeteciler, network distiribitörleri,  sanatçılar, güzellik uzmanları, kuaförler ve saç tasarımcılarının davetli olduğu tanıtımda sahneye ünlü isimler de çıktı.

İzleyicilerin gözü önünde sahne üzerinde ünlü isimlere uygulanan güzellik teknikleri ve ürünleri uzman isimler tarafından uygulandı.

Sunuculuğunu Ayça Kuru’nun yaptığı tanıtım davetine manken ve oyuncu Şebnem Schaefer, manken ve oyuncu Eda Özerkan, işadamı koçu Gülsemin Demir, uzman kuaförler Mehmet Uysal ve Ufuk Akıskalı, Saç rengi ve kesim uzmanı Hüseyin Alkan, makyaj uzmanı Sevcan İpar, saç kesim uzmanı Arca Acar, saç ve topuz uzmanı Sibel Bircan ile modacı Aydın Göynü katıldılar.

Ameriaklı Hollywood makyözü Yolanda Halston’un görüntülü canlı yayın ile katıldığı tanıtıma saç ve makyaj uzmanlarının ünlü isimlerle sahnede yaptıkları şovlar damgasını vurdu.

Saçları ve makyajları sahnede yapılan Şebnem Schaefer ve Eda Özerkan ilginç anlar yaşadılar.

Jeunesse Global Türkiye genel müdürü Devrim Hamaratlar “Jeunesse markası dünya çapında buluş olan ürünlerle ilgileniyor ve bunu hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına sunuyor.

Son ürünümüz NV fondöten. Kök hücre teknolojisi ile üretilen bu ürün erkek ve kadınlar tarafından kullanılabiliyor. Denizde, suda kesinlikle çıkmıyor akmıyor. Dünyan ilk ve tek kök hücre etkili gençleştirme fondötenidir. İnanılmaz sonuçları var” dedi.

Kök hücreli güzellik ürünlerinden kullanarak yılların etkisini azaltarak genç kalan ünlü isimlerin başında da pop sanatçısı Sertab Erener geliyor. Sertab kök hücre ile gençlik iksirini yakalayan ilk isimlerden.

Sahnede saçı ve makyajı yapılan Şebnem Schaefer renkli saçları mini elbisesi ve kök hücre teknolojili makyajı ile dans ederek tanıtıma renk kattı. Finalde ise modacı Aydın Göynü’nün kıyafetleri ile mini bir defile de yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.