Kolaysa Sen Yap... EĞLENCEYE DEVAM!

Kolaysa Sen Yap... EĞLENCEYE DEVAM!

Yüzde yüz yerli format olarak geliştirilen ve sunuculuğunu ünlü sanatçı Kadir Çöpdemir’in üstlendiği yarışma programı ‘Kolaysa Sen Yap’, 11 Ağustos 2017 Cuma günü 23.00’de yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Cuma geceleri ekrana gelen ‘Kolaysa Sen Yap‘ta yarışmacılar becerilerini sergileyecekleri oyunların yanı sıra sorulara verecekleri cevaplarla bilgilerini de gösterecekler.

 Yeni Bölümde Neler Olacak?

11 Ağustos 2017, Cuma günü yayınlanacak olan Kolaysa Sen Yap’ın yeni bölümü ‘’Narkoz’’ ve ‘’Bypass’’ ekiplerinin kıyasıya rekabetine tanıklık edecek. 3 etap oyun ve bir final oyununun yer aldığı, 75 dakika süren programın 34. bölümünde yarışmacı ekipler, ‘İp Cambazı’, ‘Kolaysa Sen Patlat’ ve ‘Döner Merdane’ oyunlarında yarışacak.

Bu 3 etabın sonunda en fazla puanı alan ekip finalde ‘Yangın Var’ oyununu oynayacak ve gösterdikleri performans ile kazanacakları ödül miktarını belirlemiş olacak.

Yeni bölümde yarışmacılar sırasıyla lastikle yumurta taşıma, döndür başımı, tık tık düşme oyunlarında yarışacak. Bu 3 etabın sonunda en fazla puanı almış olan ekip finalde ‘Yangın Var’ oyununu oynayarak gösterdikleri performans ile kazanacakları ödül miktarını belirleyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.