Komedi Festivali’nin “Kapanış Partisi”ne Ünlü Akını!

Komedi Festivali’nin “Kapanış Partisi”ne Ünlü Akını!

BKM tarafından 11-18 Kasım Tarihlerinde Gerçekleştirilen İstanbul Komedi Festivali Yoğun Bir Katılımla Tamamlandı...

 

Birlikte Güzel söylemiyle 18 Kasım’da BKM Mutfak Uniq’te gerçekleşen BKM Komedi Festivali’nin kapanış partisine sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. Yılmaz Erdoğan, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Can Bonomo, Sarp Apak, Gökhan Keser, Tuvana Türkay, Ayşe Tolga ve Mesut Süre’nin de yer aldığı parti gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

1511071725_y__lmaz_erdogan.jpg

Türkiye ve dünyadan mizahın en iyi isimlerinin performans sergilediği BKM Komedi Festivali’nin 18 Kasım’da gerçekleşen kapanış partisi ünlülere ev sahipliği yaptı. Son dönemde ‘’Raf’’ şarkısıyla milyonlarca kişinin beğenisi toplayan Jabbar’ın canlı performansıyla başlayan parti, ardından DJ Mert Levent ile devam ederken konuklara keyif dolu anlar yaşattı.

1511071733_jabbar.jpg1511071733_jabbar.jpg

Bir hafta boyunca kahkahalara ev sahipliği yapan Komedi Festivali’nin kapanış partisi de konukların birbirlerine yaptıkları espriler sayesinde gülerek geçti. Gecenin geç saatlerine kadar süren partiye festivalde sahne alan komedyenlerin yanı sıra, İbrahim Büyükak, Can Bonomo, Sarp Apak, Gökhan Keser, Tuvana Türkay, Ayşe Tolga da katıldı. Komedi Festivali’nin kapanış partisinde ünlüler hiç yerlerine oturmadan dans ederken, Jabbar’ın şarkılarına da eşlik ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.