Koray Avcı - Eser Yenenler... MARKA FESTİVALİNE NEŞE KATTILAR!

Koray Avcı - Eser Yenenler... MARKA FESTİVALİNE NEŞE KATTILAR!

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından düzenlenen ve THY ana sponsorluğunda, Çalık Holding festival resmi sponsorluğunda gerçekleşen Ankara Marka Festivali, Ankara Congresium’da gerçekleşiyor.

 

TemaCC organizasyonuyla gerçekleşen festival, yaratıcık fuarı, sertifikalı eğitim programları, imza günleri, söyleşiler ve deneyim alanları  ile Türkiye’nin en kapsamlı marka organizasyonu olarak adından söz ettiriyor.

KORAY AVCI: SOSYAL MEDYAYI ARAÇ HALİNE GETİRDİM

“Sosyal Medya Amaç mı Araç mı?” konusuyla katılımcılarla buluşan Koray Avcı, hem şarkılarını söyledi hem de Arnkaralılarla eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ünlü şarkıcı “Sosyal medyayı ben artık araç haline getirdim. İnsanların beni kabul ettiğini düşünüyorum” dedi.

CEBİMDE 10 TL İLE YAŞIYORDUM ŞİMDİ KOLUMDA ROLEX VAR

Koray Avcı başından geçen bir hikayeyi şöyle anlattı: “Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödülü aldım.

Ardından bir twitter kullanıcısı bana ‘Sen o ödülü hak etmiyorsun’ yazmış. Ben de neden diye sordum. ‘Sen şarkı söylemeyi bilmiyorsun’ dedi bana.

Şarkı söylemek gönül işidir” dedi ve Ahmet Kaya’nın “Başıma Neler Geldi” şarkısını söyleyerek alkışları topladı.

Avcı daha sonra sokakta söylediği ilk şarkı “Kendine İyi Bak”ı hem söyledi, hem de klarnetle çaldı. Her şeye en dipten başladım.

Zengin bir ailenin fakir bir çocuğuyum. Ben sokakta 10 TL’ye yaşıyordum şimdi kolumda Rolex saatle geziyorum. Siz beni dinlediğiniz için.  İnsanlık için yaşıyorum ve insanlık için söylüyorum.” dedi.

ESER YENENLER SAHNEYİ BASTI!

Hayat hikayesini epey esprili bir dille anlatan Koray Avcı “Bahça Duvarı’ndan Aştım” türküsünü seslendirirken Eser Yenenler sahneye göbek atarak girdi ve hem Avcı’ya hem de seyirciye sürpriz yaptı.

Bir sonraki panelin konuşmacısı olan Yenenler ve Koray Avcı yaptıkları sohbetle tüm salonu kahkahaya boğdu.

Eser Yenenler hakkında çıktığı haberlere ithafen Koray Avcı’ya “Akşam ne yapıyorsun? İşin yoksa ben bir villa kiraladım oraya gel” dedi.

KENDİ MARKAM ADINA KRİZ YAŞIYORUM

Yenenler: Kendi markam adına kriz yaşadığım bir dönemdeyim, ailenin şirin çocuğuyken 6 ay önce yaşadığım bir hadiseyle partici ve çiftleri ayıran bir adam haline geldim.

Kendi içime dönüp bu işten nasıl kurtulurum dedim. Kabuğuma çekildim, oyun yazdım ve oynuyorum şu an.

Televizyona ara verdim ve kendimi geliştirmeye adadım dedi ve bir yıl sonra tekrar televizyonda olacağının müjdesini verdi.

Yenenler,  Oğuzhan Koç ile yaptığı ev arkadaşlığından bugüne kadar geçen süreci anlattı.

Bireysel olarak kendi markamı ilk kuruşum “Eyvah Düşüyorum” programıyla başladı. Acun Ilıcalı ile çalışmak çok acayip bir şey. Onunla çalışmadan önce yaptığın her şey çöp oluyor” cümlelerini kurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.