Koray Avcı... YILDA 250 KONSER İLE REKOR ONDA!

Koray Avcı... YILDA 250 KONSER İLE REKOR ONDA!

Son stüdyo albümü ‘’Senin İçin Değer’’ ile müzikseverler ile buluşan Koray Avcı, Radyo Mega'da Pınarating'in canlı yayınına konuk oldu.

Çok yoğun olduğu için ancak 3. albümde konuk olabildiğini belirten Koray Avcı, senede 250 konser verdiğini kendi rekorunu kırmaya devam edeceğini belirtti.

Bu albümde ilk defa tanıtım amacıyla Erik Dalı şarkısıyla oynadığı bir videoyu çekip sosyal medyada paylaştığını belirten başarılı sanatçı, albümü bitirdikten sonra hangi amaçlar taşıdığını samimi halimle sevenlerime paylaşmak istedim dedi.

Daha önce söylenmiş şarkılar için 'Var olan birşeyi değiştirmek çok zor' diyen Koray Avcı, bilinçli, saygıyla, edebiyle okunan şarkıların geri dönüşlerinin de haftalarca müzik listelerinde üst sıralarda var olarak alıyoruz dedi.

'Senin İçin Değer' albümü için 'Bu sene bu albüm çok konuşulacak' diyen sevilen sanatçı, herkesi mutlu edecek, çok güzel şarkılar var ve bu albüm için çok değer verdik, çok çalıştık yorumunda bulundu.

Albümde 16 şarkının yer aldığını belirten Koray Avcı, aslında 20 şarkı olacaktı ama 4 şarkıyı bir sonraki albüme sakladık ve daha sevenlerimi bekleyen çok sürprizlerim var açıklamasında bulundu.

Yeni şarkılarını albüm daha çıkmadan konserlerinde seslendirdiğini belirten Koray Avcı, diğer sanatçılar gibi tanıtım konseri yapmayacağını eğer tanıtım yaparsa da bunu sokakta halka yapacağını dile getirdi.

Ayırt etmeden yeni çıkan bütün sanatçıları dinlediğini, takip ettiğini belirten başarılı sanatçı, Arif Sağ, Ahmet Kaya, Suavai, Onur Akın, Neşet Ertaş gibi eski isimlerin kendinde başka bir yeri olduğunu eski kayıtlarını dinlemekten keyif aldığını ayrıca jazz müziği aşığı olduğunu ve dinlemeyi çok sevdiğini söyledi.

Günlük hayatında arkadaşlarla otururken sanat müziği, eve gittiğinde klasik müzik, vapura bindiğinde pop müzik, yemek yerken türkü, uyurken jazz müzik dinlemek gibi bir karmanın olduğunu ve bu yüzden son albümü yaparken de her sounda yer verdiğini söyleyen sevilen sanatçı, arabesk, türkü, oyun havası, pop, alaturka söylediğini belirtti.

2019 yılının Eylül ayına kadar konser tarihlerinin dolu olduğunu belirten başarılı sanatçı, sabit bir mekanda çıkmadığını birilerinin evinin çocuğu olmak yerine şehir şehir, ülke ülke dolaştığını kendisinin konser sanatçısı olduğunu vurguladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.