Kördüğüm... DÜĞÜMLER BİRER BİRER ÇÖZÜLÜYOR!

Kördüğüm... DÜĞÜMLER BİRER BİRER ÇÖZÜLÜYOR!

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Saadet Işıl Aksoy, Alican Yücesoy ve Mehmet Aslantuğ’un paylaştığı ‘Kördüğüm’ün final bölümü 20 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de Fox TV'de...

YILLAR SONRA GELEN KAVUŞMA

Yıllar önce kendilerini terk ettiğini ve sonra da öldüğünü sandıkları annelerini karşısında gören Ali Nejat ve Feyza duyduklarına inanmakta güçlük çeker.

Ancak Süreyya adıyla hastaneye yatırılan Muazzez Hanım tüm gerçekleri ispatlamaya hazırdır. Hep birlikte köşke giderler. Muazzez Hanım, kaybettiği yıllarının ve geçmişin hesabını sormaya kararlıdır.

NAZ’IN KATİLİ KİM?

Ali Nejat’ın evinde öldürülen Naz’ın katili, kimsenin aklına gelmeyecek ve kan donduracak bir isimdir… Nihan ise bu sırrın peşini bırakmayacak, Enver Bey’in desteğiyle çok daha büyük bir gerçeği ortaya çıkaracaktır.

Murat, ilk kez olayların dışında kalmış ve hiç ummadığı yerden büyük bir darbe almıştır…

SORULAR YANITINI BULUYOR

Gökçe’nin bebeğini, Umut kabullenecek mi? Gökçe, Genco’nun teklifine ne yanıt verecek? Murat kimin karşısında aciz kalacak? Eylül ile Ali Nejat, hayatları için ne karar alacak? Kaan kiminle ve nerede yaşayacak?

Feyza, Murat’ın içyüzünü öğrenebilecek mi? Umut, Neslihan’ı affedebilecek mi? Enver Bey gayrimeşru bir kızı olduğunu öğrenecek mi?

Muazzez Hanım aradığı belgeyi bulacak mı? Muazzez’i yıllar sonra karşısında gören Tarık Bey ne yapacak?

Tarık Bey’in ve Karasu Ailesi’nin en büyük sırrı ne?

Bütün bu soruların yanıt bulacağı, tüm sırların ortaya çıkacağı ‘Kördüğüm’ 31’inci ve final bölümüyle 20 Ekim Perşembe FOX’ta…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.