Kördüğüm... EKİP ÖN İZLEMEDE BİR ARAYA GELDİ!

Kördüğüm... EKİP ÖN İZLEMEDE BİR ARAYA GELDİ!

Başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları ‘Kördüğüm’ dizisinin ön izlemesi oyuncuların katılımıyla gerçekleşti. ‘Kördüğüm’ 7 Ocak Perşembe günü FOX’ta yayınlanacak.

Çekimleri İtalya’nın Como ve Milano şehirlerinde start alan ve ilk bölümü 2.5 milyon lira harcanarak tamamlanan Kördüğüm’ün ilk bölüm izlemesine Genel Yönetmen Ömer Faruk Sorak başta olmak üzere ; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Rojda Demirer, Ege Aydan, Tülay Günal, Ayda Aksel, Ferit Aktuğ, Serdar Yeğin, Nurcan Eren, Mesut Can Tomay, Aybars Kartal Özson’un aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu ve teknik ekip katıldı.

Kördüğüm’ün Genel Yönetmeni Ömer Faruk Sorak dizi öncesi tüm ekibe bol şans dileyerek ‘’Benim saham sinema olduğu için ilk izlemeyi de burada sinema salonunda yapmak istedim, yapım şirketimiz de sağ olsun bizi kırmadı’’ dedi. Dizinin finalinde tüm ekip birbirini ayakta alkışladı.

7 OCAKTA FOX’TA

Genel Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın, görüntü yönetmenliğini ise Hollywood yıldızlarının yanı sıra, daha önce çeşitli projelerde Ömer Faruk Sorak ile de defalarca çalışan Emmanuel (Manu) Kadosh üstlendiği, birbirinden güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kördüğüm’ 7 Ocak Perşembe günü FOX’ta yayınlanacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.