Kördüğüm... EYLÜL ÜLKEYE DÖNÜYOR!

Kördüğüm... EYLÜL ÜLKEYE DÖNÜYOR!

Başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları, yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği ‘Kördüğüm’, 19 Mayıs Perşembe, saat 20.00’de 20. bölümüyle FOX’ta.

Ünü Türkiye sınırlarını aşan oyuncu Saadet Işıl Aksoy’un da ‘Eylül’ karakteriyle dahil olduğu ‘Kördüğüm’ün yeni bölümünde sır perdeleri aralanıyor…
Enver Bey, Barış’ın ölümünden kendisini de sorumlu tutan kız kardeşi Eylül’den artık ülkeye geri dönmesini ister.

saadetisilaksoy_kordugum.jpg

Geçmişte Ali Nejat ile büyük bir aşk yaşayan; ancak Barış’ın ölümünden sonra hem Ali Nejat’tan hem de ülkeden ayrılan Eylül’ün dönüşü tüm dengeleri değiştirecektir. 

 

OTOMOBİL YAPMAYACAK
Umut ile Neslihan’ı sarmaş dolaş gören Naz, Umut’a Ali Nejat ile evlilik hazırlıkları yaptıklarını söyler. Ali Nejat ile Naz’ın evlendikten sonra yurtdışına yerleşme planları en çok Feyza’yı rahatsız eder. Naz ile evlenebilmek için otomobil projesinden yani hayallerinden vazgeçen Ali Nejat’a yeniden şirketlerin başına geçmesini teklif eden Tarık Bey ummadığı bir yanıtla karşılaşır. 

FEYZA’DAN UZAK DUR!
Murat’a Feyza’dan uzak durmasını söyleyen Enver Bey, Tarık Bey ile de yüzleşir. Ancak hem Murat hem de Tarık Bey, Enver’e kin doludur. Murat, babasının ölümünden içten içe Enver Bey’i sorumlu tutarken Tarık Bey geçmişe ait sırların gün yüzüne çıkmasından endişelidir. Feyza’ya bir teklifte bulunan Murat, bu anların üçüncü bir göz tarafından izlendiğinin farkında değildir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.