KORUNCUKLARLA "YAZA MERHABA"!

KORUNCUKLARLA "YAZA MERHABA"!

Koruncuk Vakfı, İzmir’de inşaatı devam eden Koruncukköy Urla’ya destek sağlamak amacıyla Four Seasons Hotel Bosphorus‘un ev sahipliğinde 15 Mayıs’ta bir öğle yemeği düzenledi.

Korunma ihtiyacındaki çocukların sevgi ile yetiştirilmesi ve topluma kazandırılması için çalışan Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı İzmir'de inşaatı devam eden Koruncukköy Urla ‘ya destek sağlamak amacıyla Four Seasons Hotel Bosphorus'un ev sahipliğinde Aqua Restorant'ta bir öğle yemeği düzenledi.
 
Etkinliğe takılarıyla destek veren Atasay firması ayrıca davetlilere hediye edilmek üzere o güne özel Koruncuk bilezikleri tasarladı. Cemiyet hayatının önde gelen hanımlarından Feryal Gülman, Aslı Ekşioğlu, Çiğdem Kamer, Beyza Arslan, Suzan Toplusoy, Berrin Zorlu, Elif Gönlüm, Işıl Reçber, Beyhan Bağış, Siren Ertan, Ahu Orakçıoğlu, Meral Yazıcı, Sitare Kalyoncuoğlu, Begüm Tacir ve Jülide Berkman'ın katıldığı öğle yemeği davetinde Mac Kozmetik en çok tercih edilen makyaj ürünleriyle etkinliğe destek verirken, Tuvanam 2017 Bridal yaz koleksiyonun en güzel parçalarının sergisini davetlilerin beğenisine sundu.
fotograf_3_.jpg
Koruncuk Vakfı Başkanı Av.Figen Özbek Four Seasons Otel Genel Müdürü Tarek Mourad'a plaket sunarken yaptığı konuşmada “26 yıl önce İstanbul Arnavutköy Bolluca da kurulan Çocukköyümüzde bugüne kadar 400'den fazla çocuğumuz sevgi ve şefkat ortamında büyüyerek topluma faydalı bireyler olarak yetiştiler ve kendi yuvalarına uçup gittiler. Şimdi ise sıra İzmir'de.
Koruncukköy Urla yepyeni başlangıçlardan biri ve dünyaya şanssız olarak gözlerini açan çocuklarımıza yeni bir yaşam ve umut olmak için inşa ediliyor. İzmir Urla çocuklarımıza yepyeni bir umut ve yuva olacak diyerek tüm konuklara verdikleri  destek  için teşekkür etti. Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri ise etkinliğe destek veren firmalara teşekkür ederek Atasay firması adına Çiğdem Kamer'e, Mac Firması adına Marka Müdürü Berrin Beksaç Özduman'a ve masa çiçek tasarımlarını gönüllü olarak yapan The Bloom Room firması adına Pelin Kilimci'ye teşekkür plaketlerini takdim etti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.