KÖSTEBEKGİLLER'DEN SOSYAL SORUMLULUK HAREKETİ!

KÖSTEBEKGİLLER'DEN SOSYAL SORUMLULUK HAREKETİ!

Arzum film animasyon tarafından TRT Çocuk kanalında yayımlanan Köstebekgiller animasyon filmi, Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği ile birlikte çıkıyor.

Köstebekgiller’in hayatı Türk ailesinin değerlerini ve aile olgusunu yakın mercekte konu alarak, çocuklarımızın sağlıklı beslenmeye ve obeziteye karşı bilinçlendirerek sosyal sorumluluk projesinin ilk adımlarını atmış olacak.

Dünya Yaşlılık Derneği ve Dünya Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Umut Çınar; “Türkiye’de üretilen ve bizim öz değerlerimizi taşıyan benzer bir animasyon karakteri yoktur. Köstebekgiller ailesi çocuklara, yaşlılara, sağlıklı yaşama ve spor’a dikkat çekerek çocuklarımıza, ailelerimize yardımcı bir rehber olacaktır” dedi.

Köstebekgiller Proje Koordinatörleri Nuray Şahinoğlu Baydar ve Can Demiral yaptıkları açıklamada; “İçimize sinen ve alt yapısı dinamik bir proje olduğunu söyleyebiliriz, sponsorlarımızın seçimi konusunda hedefimizde çocuklarımız olduğu için ciddi bir hassasiyetle değerlendiriyoruz. Köstebekgiller’i uluslararası platformlarda ve mecralarda yer almasını sağlayarak Türkiye’ye ödül getirmek istiyoruz.” dedi.

Gerçek animasyon karakterlerinin  bir arada olduğu dizi geçtiğimiz yıl “Köstebekgiller Perili Orman” adıyla beyaz perdeye aktarılmış, 450 bin’i aşan gişe rekoruyla büyük ses getirmişti. 

2016 Şubat ayında “Köstebekgiller 2 Gölgenin Tılsımı”  Warner Bros dağıtım şirketi iş birliği ile yeni vizyona girecek olan animasyon filmin karakterlerini seslendirecek olan ünlü isimler sır gibi saklanıyor.

Köstebekgiller Müzikali için birbirinden ünlü sanatçılarla yapılan görüşmelerde bakalım çocukların kalbine hangi sanatçı sesiyle taht kuracak.

“Köstebekgiller 2 Gölgenin Tılsımı”  yeni animasyon sinema filmi 22 Ocak 2016’da vizyona girecek. Sinema filminin gala gecesinde Sayın Umut Çınar ve Arzum Film Yapımcısı Arzu Oduncu İmamoğlu çocuklar ve yaşlılar için Köstebekgiller bakım evi ve rehabilitasyon merkezi ile ilgili büyük sürprizlerini açıklayacaklarını bildirdiler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.