KPSS'SİZ KADROLU PERSONEL BAŞVURULARI  BAŞLADI!

KPSS'SİZ KADROLU PERSONEL BAŞVURULARI BAŞLADI!

KPSS'siz personel alımı için başvuru süreci ÖSYM Başkanlığı tarafından başlatıldı. ÖSYM Başkanlığı'nın açıklamasına göre KPSS şartı aranmadan 15 uzman personel alınacak. KPSS'siz personel alımı başvuruları 15-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilece

KPSS'siz personel alımı başvuruları için ÖSYM Başkanlığı'ndan açıklama geldi. 15-28 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan KPSS'siz personel alımı başvuruları süreci için adaylar işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

İşte KPSS'siz personel alımı başvuruları ve ayrıntılar...

KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINA İLİŞKİN ŞARTLAR

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının 13 Şubat 2017 tarihinde yaptığı duyuruda 15 yerli sözleşmeli uzman personel alımı yapılacağı belirtilirken, alım yapılacak mezuniyet kontenjanları ve başvuru formu da yayınlandı.
ÖSYM Başkanlığınca alınacak uzman personeller 657 sayılı Kanun ve diğer mevzuat hükümlerine bağlı kalmaksızın, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel sağlık Sigortası Kanununun 4'üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı olarak istihdam edilecekler.
Adaylar başvurularını 28 Şubat 2017 tarihi mesai bitimine kadar yapabilecekler. Alımlarda KPSS puan şartı aranmayacak olup, kadro pozisyonlarına göre istenen yabancı dil bilgisini yabancı dil bilgisi seviye tespit sınavı ya da buna denk kabul edilen sınavlarla belgelemek şartı bulunuyor.
ÖSYM’nin uzman personel alımı sözlü sınav usulü ile yapılacağı ve sınavın 4 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da yapılacağı açıklandı.
 
Başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, adli sicil kaydı bulunmamak ve sağlık sorunu bulunmamak yer alıyor.
Adaylar aşağıda bulunan başvuru formunu bilgisayar ortamında doldurup çıktısını imzaladıktan sonra istenen belgelerle birlikte ÖSYM Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 06800 bilkent Ankara adresine belirtilen süre içerisinde posta yolu ile ya da şahsen ulaştırmaları gerekiyor.

Kaynak:gazetevatan.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.