Kral Şakir...  ASLAN AİLESİNİN HİKAYESİ, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

Kral Şakir... ASLAN AİLESİNİN HİKAYESİ, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR!..

BKM’nin yapımcılığında hayata geçirilen ve Grafi2000 Prodüksiyon tarafından canlandırılan fenomen kahraman Kral Şakir’in ilk sinema filminin özel gösterimi önceki gün (9 Mayıs, Çarşamba) Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti.

Sitare Kalyoncuoğlu’nun ev sahipliği yaptığı ve cemiyet hayatından da pek çok ismin katıldığı akşamda, Varol Yaşaroğlu ve filmin kahramanlarına ait maskotlar gösterim öncesi konuklar tarafından yoğun ilgi gördü.

Özel izlemeye katılan çocuklar Varol Yaşaroğlu ve maskotlarla fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Fotoğraf çektirmek için sabırsızlananlar arasında çocuklar kadar anne ve babalar da vardı.

Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan  “Kral Şakir / Oyun Zamanı”  sinema filminin özel gösterimine katılan isimler arasında;

Zeynep, Yasemin ve Leyla Ilıcalı, Burcu Ziyal, Benan Saraç, İnci Ferpolat, Candan, Alisa ve Ali Ramazanoğlu, Begüm ve Berk Karamahmutoğlu, Aslı Cüreklibatır, Burak Kut ve kızı Aden, Ebru Erkal Kip, Elif İnci Aras, Esra ve Vedat İnceefe, Hakan Ural, İpek,  Ceren ve Beren Köse, Melda Aksu, Nergis ve Alp Pekuysal, Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege Ağaoğlu, Şeyla ve Noah Karadeniz, Tuba Coşkun ve oğlu Ali Sadi Erbil de vardı.

Filmi çocuklarıyla beraber izleyen ünlü annelerin ortak yorumu ise ; “Çocuklarımızla beraber izlemekten keyif aldığımız şahane bir macera filmi olmuş, çocuklar kadar anne babaların da izlemesini tavsiye ederiz” oldu.

7’den 77’ye herkesin severek izleyeceği bu yeni macera; Labaratuvarda yapılan bir deney yüzünden Fil Necati’nin telefonundaki oyun ile gerçek dünya arasında bir kapı açılır.

Şakir dünyayı kurtarmak için ailesi ile kendini Fil Necati’nin cep telefonunun içindeki oyunlarda bulur.

Bu ekibin tek yapması gereken bütün oyunları tamamlayıp gerçek dünya sona ermeden oyunu durdurmaktır.

Macera dolu bu yolculukta onları durdurmaya çalışacak düşmanlar ve pek çok tehlikeli video oyunu kahramanlarımızı beklemektedir.

 “Kral Şakir / Oyun Zamanı” 11 Mayıs’ta tüm sinemalarda…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.