KRAL ŞAKİR BAŞLIYOR!

KRAL ŞAKİR BAŞLIYOR!

Cartoon Network’ün ilk yerli yapım çizgi dizisi Kral Şakir başlıyor. Kral Şakir’in maceraları 16 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün 17:00’de Cartoon Network’te olacak.

 Koca Kafalar ve Fırıldak Ailesi’nin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’nun eseri Kral Şakir; bir aslan ailesinin, hayvanların yaşadığı modern şehir hayatında karşılaştıkları komik ve macera dolu hikayelerini ekrana taşıyor. 

 Sevilen çocuk kanalı Cartoon Network Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Tamamen Türkiye’ye özel bir çizgi diziyi hayata geçiren Cartoon Network, çocukları Kral Şakir ile tanıştırıyor. Kral Şakir, Koca Kafalar’ın yaratıcısı, Fırıldak Ailesi’nin yapımcısı ve yaratıcısı Varol Yaşaroğlu’nun kaleminde hayat buldu.

 Çizgi dizi, Şakir'in babası Remzi ve yakın arkadaşı Fil Necati’nin başlarını belaya sokmalarını, evin annesi Kadriye'nin aileyi bir arada tutma çabasını ve evin en küçük ama en mantıklı üyesi Canan'ın her seferinde bütün sorunları çözmesi ile bu sevimli ailenin günün sonunda rahat bir nefes alabilmesini komik ve eğlenceli bir dille anlatıyor.

 Ailelerin de çocuklar kadar izlemekten zevk alacağı ve beraber keyifle izleyecekleri Kral Şakir, 16 Mayıs’tan itibaren hafta içi her gün saat 17.00’de Cartoon Network ekranlarında olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.