KRALİÇELER `NEFES` DEFİLESİNDE `ÇOKMED` İÇİN NEFES KESTİLER !..

KRALİÇELER `NEFES` DEFİLESİNDE `ÇOKMED` İÇİN NEFES KESTİLER !..

`Çokmed` derneğinin Fuat Paşa Yalısı`nda verdiği davette, tasarımcı Yasemin Ergüder`in `Nefes` koleksiyonu defilesi izleyicileri büyüledi

Geçtiğimiz günlerde Çokmed Derneği'nin Fuat Paşa Yalısı'nda verdiği davette, tasarımcı Yasemin Ergüder'in "Nefes" koleksiyonu defilesi izleyicileri büyüledi.

Her satışın %10'unun Çocuk Koruma Merkezlerini Destekleme Derneği ( ÇOKMED )'ne aktarıldığı organizasyona sanat ve iş dünyasının önemli isimleri de katıldı.

Yasemin Ergüder defilesinin koreografisini başarılı koreograf Asil Çağıl'ın yaparken, defilede Best Model Of Turkey 2009 Türkiye Mankenler Kraliçesi aynı zamanda Yasemin Ergüder'in yeni marka yüzü Tuğçe Sarıkaya, Miss Exlusive Of The World 2011 3.sü Açelya Kartal, Miss Fashion Tv 2014 2.si Gamze Balım, Miss Model Of Turkey 2.si Yağmur Ayaz, Best Model Of Turkey 2011 2.si Berna Batur, Best Model Of Turkey 2011 3.sü Seviye İkbal Tulgar, Best Model Of Asya 2014 güzeli Jenya Krivenko, Marina Federenko veÖzlem Karaoğlu gibi tanınmış mankenler podyuma çıktılar.

Koleksiyondaki tasarımlar; her kumaştan ve renkten olmak üzere maksimum 4-8 adet arasında yani sınırlı sayıda. Seri fabrikasyon ürünler mevcut değil. Ayrıca eğer istediğiniz bir koleksiyon parçasını başkasının üzerinde görmek istemiyorsanız, koleksiyon kapatma gibi bir seçeneğiniz bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.