Kubat... "YATIRIM YAPMIYORUM, KİRADA OTURUYORUM"!..

Kubat... "YATIRIM YAPMIYORUM, KİRADA OTURUYORUM"!..

Geçtiğimiz ay Florya'da bulunan bir AVM'de yeni mağazasını açan erkek giyim markasını ziyaret edenler arasında bu kezde ünlü sanatçı Kubat vardı.

Spor giyinişi ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı sahne alacağı yeni yıl gecesi için alışveriş yaptı.

Kubat, alışverişini yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Genelde spor giyinmeyi tercih eden Kubat en çok siyah renkli kıyafetleri seviyor.

Yılbaşı gecesi için takım elbise beğenen başarılı sanatçı, kaban ve ayakkabı da satın aldı.


Beyaz da kilo aldı...

Elbise için kilo vermeyi düşünmediğini dile getiren ünlü sanatçı ''Zayıflarsam herşey çok güzel olacak ama bu kez de üç oda dolusuelbise almam gerekecek'' diyen başarılı sanatçı ''Bu yıl bir turneye  cıktık Avusturalya’ya. Beyaz, Murat Dalkılıç ve Simge Sağın'la birlikte. Laf aramızda Beyaz da artık benimle uğraşamayacak turnede hepimiz kilo aldık, Beyaz da biraz aldı'' dedi.

Kız babası olmaktan çok mutluyum...

2014 Yılında Eylem Eraydın’la evlenen Kubat’ın 7 ay önce bir kız bebeği olmuştu.Ünlü sanatçı, İlk kez baba olmanın verdiği sevinci anlattı. Kubat son olarak gayrimenkulünüz var mı sorusuna, ''Yatırım yapmıyorum kendime ait bir iki konutum var küçük yatırım olarak onun dışında ben kirada oturuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.