Küçük Gelin... SEZONU İSTANBUL'DA AÇIYOR!

Küçük Gelin... SEZONU İSTANBUL'DA AÇIYOR!

Yeni sezon bölümleri için İstanbul sokaklarında çekimler yapan Küçük Gelin büyük ilgiyle karşılaştı.

Bu sezon yaptığı sürpriz transferlerle oldukça ses getiren Samanyolu TV’nin Küçük Gelin dizisi, sezonun ilk bölüm çekimlerini İstanbul sokaklarında gerçekleştirdi. Hikaye gereği Zehra’nın Urfa’dan İstanbul’a kaçtıktan sonra yaşadıklarının anlatıldığı yeni bölüm çekimleri Beşiktaş, Üsküdar ve Beyoğlu Taksim’de yapıldı. Kısa sürmesi beklenen çekimler Çağla Şimşek’e gösterilen yoğun ilgi nedeniyle saatlerce devam etti.

Dizi kadrosuna 6 yeni oyuncu katıldı 

Yeni sezon hazırlıklarına üst üste oyuncu transferleriyle başlayan Küçük Gelin, oldukça iddialı geliyor. Önce Arzu Yanardağ ardından Arda Esen ve iki bölümde rol alacak olan Birgül Ulusoy’un yanı sıra Mücahit Koçak, Berkecan Akkayave Asya Taşkın gibi genç oyuncuları kadrosuna katan dizi, geniş bir oyuncu kadrosu ve yeni karakter hikayeleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Heyecan dolu bir sezon başlıyor 

Ekrana geldiği iki sezon boyunca büyük ilgiyle izlenen ve Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Küçük Gelin, sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle 30 Ağustos Pazar akşamı saat 20.45’te başlıyor.  

Geçtiğimiz sezon anne olan küçük gelin Zehra’nın başından geçen olayların anlatıldığı dizide ekran başındakileri büyük sürprizler bekliyor. Küçük gelinin babası Mirza’nın (Arda Esen) ortaya çıkması, Azad’ın ölümüyle yalnız kalan Melek’in kızına kavuşmak için konakta verdiği mücadele ve artık bir anne olan Zehra’yı bekleyen İstanbul macerası yeni sezonda izleyenleri ekrana kilitleyecek. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.