"Küçük Prens"... TÜRKİYE'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR!..

"Küçük Prens"... TÜRKİYE'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR!..

Fransız Yazar Antoine de Saint-Exupery’nin aynı adlı eserinden tiyatroya uyarlanan 'Küçük Prens' Türkiye'yi geziyor.

Gezegenlerde yolculuk yapan ve yolculuğu boyunca yeni karakterler tanıyan Küçük Prens’in hikayesini anlatan oyun, sezonu Gaziantep'te açtı. 

Tiyatro Bozok tarafından 2016- 2017 tiyatro sezonunda 101 defa sahnelenen  "Küçük Prens", Türkiye turnesinin ilk ayağı olan Antep'te, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı desteğiyle, 4 gün boyunca 12 oyun sahneledi. Oyun, 5 bin 414 kişi tarafından beğeniyle izlendi. 

Çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği 'Küçük Prens' tiyatro oyununun koreografisini Gökhan Soykök yaparken, yönetmen koltuğunda Filiz Bozok yer alıyor. Gökhan Soykök, Noyan Uzer, Büşra Kübra Pişkin, Fatih Çelebi, Müge İrem Gemici ve Ramazan Demir'in rol aldığı oyun çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de beğenisini alıyor.

"Küçük Prens" 8-9 Kasım Kırşehir, 14 Kasım Antakya, 15 Kasım Gaziantep, 16 Kasım Şanlıurfa, 18 Kasım Trump Kültür Merkezi, 17 Aralık Yalova ve 23 Aralık Caddebostan Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşmaya devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.