Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi... SELAHADDİN, SULTAN NURETTİN'İ KURTARABİLECEK Mİ?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi... SELAHADDİN, SULTAN NURETTİN'İ KURTARABİLECEK Mİ?

TRT 1’in Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturan büyük komutanın hikayesini ekranlara taşıyan dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, 17. bölümüyle 18 Mart Pazartesi saat 20.00’de ekranlara gelecek.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 17. bölümünde neler olacak:

Selahaddin, Gregor tarafından işgal edilen obasını kurtarmak için harekete geçmiş, kendine yakalanmış süsü vererek obaya sızmayı başarmıştır.

Ahit sandığını geri alabilmek için Mevdud ile buluşan Avram ise Mevdud tarafından köşeye sıkıştırılmıştır.

Selahaddin ile karşı karşıya gelen Gregor, ağır bir yenilgiyle obadan kaçar. Mevdud ise Avram’ın oyununu bozmakla kalmaz, altınlara da el koyarak Avram’ı serbest bırakır.

Obasını kurtaran Selahaddin Gazze fethi için hazırlıklara başlayacakken Mevdud’un verdiği bir kararla bir kez daha şok olur.  Selahaddin’in giderek yükselmesini içine sindiremeyen Mevdud, Selahaddin’in obasının başına Karategin’i atar.

Selahaddin bu durumu asla kabul etmezken tekrar karşı karşıya gelen Karategin ve Selahaddin arasında ipler gerilir.

Yenilgiye uğrayan Avram ise yeni planını devreye sokar. Şam’a dönmek üzere yolda olan Sultan Nureddin ve adamlarını esir eder. Avram’ın ve Haçlıların elinde artık büyük bir koz vardır.

Mevdud ve Karategin’e rağmen Gazze fethi için hazırlık yapmak isteyen Selahaddin, Avram’ın Sultan Nureddin’i esir aldığını öğrenir.

Sultan Nureddin’in Avram ve Haçlıların elinde esir düşmesi Zengi Devleti içerisinde de karışıklığa sebep olur. Mevdud, Sultan Nureddin’i kurtarabilmek için sandığı vermeye hazırdır. 

Ahid sandığını geri alabilmek için gözünü karartan Avram, amacına ulaşabilecek midir? Mevdud, Avram’ın Sultan Nureddin’in canına karşılık istediği ahid sandığını Avram’a teslim edecek midir?

Sultan Nureddin’i kurtarmak için harekete geçen Selahaddin, Sultan Nureddin’i düşman elinden almayı başarabilecek midir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.