Kurt Kapanı... ÇEKİMLERİNE EMET'TE BAŞLANDI!..

Kurt Kapanı... ÇEKİMLERİNE EMET'TE BAŞLANDI!..

Yapımcılığını By Yapım’ın (Kırklareli Batı Yatırım Ltd. Şti) üstlendiği, Yüksel Torun’un yönettiği Kurt Kapanı filminin çekimleri Kütahya’nın Emet ilçesinde başladı.

Ömer Gecü’ye ait film 60’lı yaşlarda eski bir kiralık katilin etrafında gelişen hikayeden yola çıkıyor.  Mesleğinde hızlı ve kanlı bir şekilde yol alan Kudret’in sakin bir hayat sürmek için kasabaya yerleşmesi olayların akışını durdurmaz.

Geçmişe ait sırların kişilerin, ilişkilerin devreye girdiği filmde ikinci nesil bu karışık mirası devralacak gibidir! Kurt Kapanı aşk, ihtiras ve intikam üçgeni içinde sarmalanmış hayatların görsel iz düşümü…

Yusuf Atala’nın Kudret karakterini canlandırdığı filmde diğer başrollerde Eren Vurdem, Gaye Turgut Evin, Ümit Acar, Yeşim Salkım, Cengiz Okuyucu, Orhan Milli, Ezel Salık ve çocuk oyuncu Ayşe Tuana Şahin rol alıyor.

Film Karaderili Şirketler Grubu’na ait Emet Termal Resort Otel’in desteğiyle çekiliyor. Çekimleri üç hafta sürecek olan filmin Aralık 2017 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

 KONUSU 

Kudret 60’lı yaşlarda eski bir kiralık katildir. Bu işleri bıraktıktan sonra sakin bir hayat sürmek için sessiz bir kasabaya yerleşmiş, önceki hayatının izlerini silmeye çalışmaktadır. Kendi tabiriyle kana doymuştur artık…

Kudret’in yıllardır görmediği oğlu Ahmet büyük şehrin tüm zorluklarına rağmen kendi ayakları üzerinde durmak için mücadele vermiştir.

Metin hiçbir zaman babasına benzememiş, sakin ve iyi huylu biri olmuştur hayatı boyunca. Kudret sert ve acımasızdır. Belki de bu yüzden hiç gösterememiştir oğluna olan sevgisini. 

Metin artık kendi ayakları üzerinde durmaktadır. Uzun zaman peşinden koşturduğu Hülya’yı sonunda ikna etmiş ve evlenip bir de kız çocuğu babası olmuştur.

Ancak Ahmet’in bilmediği ve hiçbir zaman da bilmeyeceği bir sırra sahiptir Hülya. Metin’in kendi kızı sandığı Gizem aslında Hülya’nın Ahmet’le evlenmeden önceki aşkı Yavuz’un kızıdır.

Yavuz çok cesur gözü pek bir adamdır. Yaşadığı ortam, arkadaşları ve çevre şartları onu böyle bir adam olmaya zorlamıştır. Bileğinin gücüne güvenen mert bir delikanlı olmuştur Yavuz.

Çocukluğundan beri hep haklının yanında durmuş, inandığı şeyler için gerekirse gözünü kırpmadan kavgaya girmiştir. Kimileri ondan çekinse de etrafındaki insanlar tarafından takdir edilmiş ve sevilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.