“Kurtlar Vadisi Vatan”... EKİP, AVRUPA’NIN ARDINDAN TÜRKİYE’DE TURNEDE!

“Kurtlar Vadisi Vatan”... EKİP, AVRUPA’NIN ARDINDAN TÜRKİYE’DE TURNEDE!

“Kurtlar Vadisi Vatan” ekibi Berlin, Köln ve Amsterdam galalarının ardından Türkiye turnesine çıktı.Vizyon heyecanını sinemaseverlerle buluşarak yüzyüze paylaşan ekip, adeta yurdu karış karış gezdi.

3 Ekim’de Ankara’daki sevenleriyle buluşan oyuncular ardından sırasıyla Antalya (6 Ekim), Konya (7 Ekim), Adana (8 Ekim), Osmaniye (8 Ekim), Bursa (10 Ekim), Trabzon (11 Ekim), Samsun (12 Ekim) ve Eskişehir’deydi (14 Ekim). Antalya ve Bursa gibi şehirlerde ekip, yoğun ilgi sebebiyle faklı alışveriş merkezlerindeki sinema salonlarında da sevenleriyle bir araya geldi.  

Başta Necati Şaşmaz, oyuncular Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak gittikleri her şehirde coşku ve sevinç seliyle karşılandı.  

Tüm şehirlerde salonları hıncahınç dolduran kalabalık, Polat Alemdar ve ekibinin işgalcilerle mücadelesini ıslıklarla alkışladı. 

Film Türkiye’de 1000, Avrupa’da 140 salonda vizyonda. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Türkiye’nin sınırında yaşanan hareketliliği ve darbenin perde arkasını anlatan film, Polat  Alemdar ve arkadaşlarının heyecan dolu macerasını 105 dakikalık bir aksiyon ile beyazperdeye taşıyor. Gerçek kişi ve olaylardan yola çıkılarak yazılan senaryonun hikayesi Necati Şaşmaz’a ait.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.