Kurtlar Vadisi Vatan...  HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN FİLMİ OLDU!

Kurtlar Vadisi Vatan... HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN FİLMİ OLDU!

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Türkiye’nin sınırında yaşanan hareketliliği ve darbenin perde arkasını anlatan film, Polat Alemdar ve arkadaşlarının heyecan dolu macerasını 105 dakikalık bir aksiyon ile beyazperdeye taşıyor.

KURTLAR VADİSİ VATAN COŞKUSU HEM TÜRKİYE HEM AVRUPA’DA!

 

Vizyona girdiği hafta sonu 230.000 sinemasevere ulaşarak haftanın en çok izlenen filmi olan “Kurtlar Vadisi Vatan” ekibi İstanbul galasının ardından Berlin (27 Eylül Çarşamba), Köln (28 Eylül Perşembe) ve Amsterdam (29 Eylül Cuma) galası yaptı.

Avrupa’da yaşayan Türk sinemaseverlerle buluşan film ekibi, her şehirde coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı.

Başta Necati Şaşmaz ve oyuncular Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertuğrul Şakar, sinemalara akın eden sevenlerine teşekkür etti. Nagehan Şaşmaz da eşi Necati Şaşmaz’ı Avrupa turnesinde yalnız bırakmadı.

“7’DEN 77’YE HERKESİN SEVECEĞİ BİR FİLM YAPTIK! “

Necati Şaşmaz: “Herhangi bir ülkede, bir ülkeye kast sözkonusuysa neyle mücadele etmeleri gerektiğini anlatan bir film yaptık.

Hem ülkemiz için hem de tüm dünya ülkeleri için önemli bir eser. O yüzden huzurlarınızdayız. Özlem yaşayan çok sevenimiz olduğunun farkındayız.

Özellikle Kurtlar Vadisi sevenlerin. Onlar aksiyona doyacaklar. Bunun haricinde hiç Kurtlar Vadisi seyretmemiş bir insanın da bu filmi severek izleyeceğine inanıyorum. 7’den 77’ye herkesin seveceği bir film yaptığıma inanıyorum.

Bu eserde bana yardımcı olan oyuncu arkdaşlarıma ve burada olamayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok uzun soluklu bir seyahat olacak. Hem yurt dışında hem yurt içinde çok seyahatimiz olacak.

Film başından sonuna alkışlarla takip edildi.  Necati Şaşmaz da şu cümlelerle teşekkür etti:

“Biz vatan derdiyle dertlenmiş insanlarız. Milletimizin derdiyle dertlenmiş insanlarız. İnandığımız değerlerle dertlenmiş insanlarız.

Her kim ki buna kastediyorsa bunlar için elimizden gelen 1 filmse 3 filmse 5 filmse her ne olabilecekse olsun yapmak isteriz.

Umarım size bir parçacık da olsa vatanı hatırlatmıştır. Özlem gidermişsinizdir. Teşekkürler hepinize”

Tüm şehirlerde salonları hıncahınç dolduran kalabalık, filmi adeta tiyatro oyunu izler gibi izledi. Her karakter, sinema perdesinde ilk göründüğü anda uzun uzun alkışlandı.

Aksiyon sahnelerinde nefeslerini tutan seyirciler, Polat Alemdar ve ekibinin işgalcilerle mücadelesini ıslıklarla alkışladı.

KÖLN’ DE TÜM SALONDAN SAYGI DURUŞU!

Köln’de, film sonunda şiir olarak okunan İstiklal Marşı’nı duyan tüm seyirciler saygı duruşuna geçti. Filmi hepberaber uzun süre saygı duruşunda izleyen seyirciler, yaşadıkları bu duygusal anı da uzun süre alkışlayarak taçlandırdı.

“İNANILMAZ BİR DUYGUYDU”

Film finalinde Necati Şaşmaz: “Vatanımız sahipsiz değildir ve o vatanın parçasını nesilden nesile içimizde taşımız insanlarız. İstiklal Marşı sesli olarak okundu.

Filmde marş olarak okunmadığı halde gönlünüzden geldi ayağa kalktınız. İnanılmaz bir duyguydu. Gönlünüze sağlık.

Umarım mutlu olmuşsunuzdur, beğenmişsinizdir. Orada yapılmış bir dua vardı. Allah bizleri birbirimize düşürenlerden kurtarsın inşallah” dedi ve “Her şey vatan için” deyince tüm salon hep bir ağızdan bu slogana eşlik etti.

AMSTERDAM’DA “KURTLAR VADİSİ VATAN”A COŞKULU KARŞILAMA!

TÜM BİLETLER GÜNLER ÖNCESİNDEN TÜKENDİ

Filmin gösterileceği sinemada biletler satıa çıkar çıkmak tükendi! Hayranları saatler önce yağmura rağmen sinemanın girişinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Limuzin ile sinemanın önüne gelen oyuncular coşkulu kalabalığı selamladı. Necati Şaşmaz, bisikletleriyle ünlü olan Amsterdam’a gönderme yaparak “Aslında bisikletle gelecektim ama hava yağmurlu olunca limuzinle geldik” dedi.

Tüm oyuncular hınca hınç dolu 6 sinema salonunu da tek tek gezerek herkese iyi seyirler diledi ve sohbet etti.

Film Türkiye’de 1000, Avrupa’da 140 salonda vizyonda. 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Türkiye’nin sınırında yaşanan hareketliliği ve darbenin perde arkasını anlatan film, Polat  Alemdar ve arkadaşlarının heyecan dolu macerasını 105 dakikalık bir aksiyon ile beyazperdeye taşıyor.

Gerçek kişi ve olaylardan yola çıkılarak yazılan senaryonun hikayesi Necati Şaşmaz’a ait.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.