Kutsi...  KİCK BOKS ŞAMPİYONU BADR HARİ'DEN DAYAK YEDİ !..

Kutsi... KİCK BOKS ŞAMPİYONU BADR HARİ'DEN DAYAK YEDİ !..

22 Mayıs’ta vizyona girecek Zilin Sesi filminde kendisini fizik yerine müzik öğretmeni olarak tanıtan Tarkan’ı canlandıran Kutsi’nin başına gelmeyen kalmıyor

. Okulun penceresinden atlayarak çöp konteynırını boylayan Kutsi, aynı zamanda filmin konuk oyuncusu ünlü Kick Boks şampiyonu Badr Hari’den de dayak yiyor. Boks ringinde karşıya karşıya gelen ikili filme farklı bir aksiyon katıyor.

Yedi yaşında Kick boks yapmaya başlayan Hari’nin dövüş stili Muay olarak tanımlanıyor. Badr Hari özel hayatı ve dövüşlerindeki tavırlarıyla sıkça haber olan bir sporcu. Filmde Kutsi’ye kendi tarzında dayak atan Badr Hari, dövüşün sonunda sporun centilmen ruhunu da ortaya koymayı unutmuyor.

Yapımcılığını Murat Özteke’nin yönetmenliğini Levent Demirkale’nn üstelendiği romantik komedi dalındaki Zilin Sesi’nde Kutsi ve Wilma Elles’e Kemal Kuruçay, Ayhan Kavas, Esin Gündoğdu, Hakan Salınmış, Barbaros Şansal, Merve Erdoğan, Sevil Akı, Kaan Kasapoğlu, Sümer Tilmaç, Zihni Göktay ve Ani İpekkaya gibi isimler eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.