Lara Di Lara... BEKLENEN ALBÜMÜ ÇIKTI..!

Lara Di Lara... BEKLENEN ALBÜMÜ ÇIKTI..!

Lara Di Lara, iki yıl aradan sonra beklenen ikinci stüdyo albümü “Hazineler İçindesin” ile dinleyiciyle buluştu.

Lara Di Lara, iki yıl aradan sonra beklenen ikinci stüdyo albümü “Hazineler İçindesin” ile dinleyiciyle buluştu. Sony Music etiketiyle yayınlanan albüm, 16 yeni şarkı ile heyecanlı bekleyişi sona erdiriyor.

Prodüktörlüğünü kendi üstlendiği bu yeni albümde Lara Di Lara’ya, co-prodüktör olarak Burak Irmak eşlik ediyor.

Müziğini “Gözümden, içimden, kafamdan, sesimden; toprak, hava ve suda olan bitenler hakkında” diyerek tanımlayan Lara Di Lara, yumuşak vokali ve dinleyeni başka sulara taşıyan yorumuyla dikkatleri yine üzerine çekecek.

Söz ve müziklerde Lara Di Lara imzasını gördüğümüz albümde, Melih Cevdet Anday’ın “Çok Güzel Şey” şiirini besteleyen sanatçı, albüme adını veren “Hazineler İçindesin”de de yine değerli yazar Melih Cevdet Anday’dan esinlendi.

“İyiyim Ama Değilim”, ve “Giderken” parçalarında Norveçli trompetçi Gunnar Halle, “Buluşmuşuz Aslında”da Selim Saraçoğlu ve “Bencil”de neyzen Ercan Irmak’ı gördüğümüz albümde, Ertuğrul Güney, Berke Can Özcan, Feryin Kaya, Alican İpek gibi değerli müzisyenler yer alıyor.

16 yeni şarkısıyla dolu dolu bir müzik ziyafeti sunan Lara Di Lara’nın “Hazineler İçindesin” albümünün çıkış şarkısı “Sıradan Dediğin”de ise söz müzik düzenleme yine sanatçının kendisine ait.

Dingin yorumuyla insanın içindeki umudu yeşerten Lara Di Lara, şarkı sözlerindeki estetiğiyle ve anlatımıyla da mucizevi bir dünyaya davet ediyor dinleyeni. 

“Sıradan Dediğin” şarkısında “Bir nefes kadar kısa, bir nefes kadar fani” diyerek hem günümüz insanının hırslarına yenilip dikkate almadığı gerçekliği hatırlatıyor, hem de doğaya döndürüyor dikkatleri. Bir kuşa, denize, ağaca ve toprağa...

Albüm, tüm dijital platformlarda ve müzikmarketlerde yerini alırken, söyleyeceklerinden taviz vermeyen, ancak bunları söylerken insanın ruhuna da dokunan Lara Di Lara’nın yeni albümünün çıkış şarkısı "Sıradan Dediğin"in klibi de yakında sanatçının sosyal medya kanalında ve tüm müzik kanallarında müzikseverlerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.