Lara... İHANETİ HAYAT FELSEFESİ EDİNMİŞ HERKESE..!

Lara... İHANETİ HAYAT FELSEFESİ EDİNMİŞ HERKESE..!

Lara, Şeker Yapım etiketi ve A.Kadir Şeker prodüktörlüğünde ‘İhaneti Giymişsin’ adlı single çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu .

'Katmer Katmer' , 'Allah Versin' , ‘Adam Gibi Adam’ gibi adlı şarkıları ile adından her defasında sıkça söz ettiren ünlü Sanatçı Lara ;

Şeker Yapım etiketi ve A.Kadir Şeker prodüktörlüğünde ‘İhaneti Giymişsin’ adlı single çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu .

Sözü Gülşah Çubukçu’ya  Müziği Lara'ya düzenlemesi ise Okan Akı'ya ait olan şarkının imaj  çalışmaları ise ünlü fotoğrafçı Güneş Kazdal tarafından gerçekleştirildi.

‘İhaneti Giymişsin’ adlı şarkının video klibi ise ünlü yönetmen Erkan Nas tarafından 20 kişilik bir ekiple Eylül Stüdyoları'nda çekildi .

Suskunluğunu bozarak şarkısının hiyakesini anlatan güzel sanatçı Lara 'İhaneti , sadece aşk ilişkilerinde yaşanılabilir  bir durum olarak vurgulamadık.

Biz bu şarkımızdaki ihanet söylemini vatan hainlerine, kendi meslektaşlarına ihanet edenlere, aynı davada yürürken birden başka yöne dönenlere yani kısaca ihaneti hayat felsefesi edinmiş herkese ithaf ettik' sözleri ile de çarpıcı açıklamalarda bulundu .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.