Leydi. ..  500 YILLIK BİR AŞK!

Leydi. .. 500 YILLIK BİR AŞK!

500 yıllık bir aşkı anlatan “Leydi” okuyucuları duygu dolu bir yolculuğa davet ediyor...

Senarist ve köşe yazarı Sinan Biçici, ilk romanı “LEYDİ” ile okurlarına sürpriz yaptı. Yazılarıyla büyük bir okuyucu kitlesine sahip olan  Biçici, ilk romanında 500 yıllık bir aşkı anlatıyor. İstanbul’dan Heidelberg’e uzanan büyülü bir aşkın hikayesi olan “Leydi” kitapseverleri duygu dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

Senarist ve köşe yazarı Sinan Biçici, ilk romanı “Leydi” yi kitapseverlerin beğenisine sundu.

Leydi,  günümüzden 16.yüzyıla, İstanbul’dan Heidelberg’e uzanan 500 yıllık büyülü bir aşkı konu alıyor.

leydi-kapak.jpg

Şövalyeler zamanı,isyan günleri ve ölümün sınırlarında gezen iki aşık..

“Çünkü hiçbir aşk yarım kalmaz, yüzyıllar sürse bile…” temasıyla yola çıkan roman,  internette tanıştığı gizemli bir kadının peşinden Heidelberg’e giden genç yazar Cihan ile 500 yıl önce yazılmış bir el yazaması günlüğün izinde hayatının sırrını Sophie arasındaki büyük aşkı anlatıyor.

Birlikte mistik bir yolculuğa çıkan ve kendilerini 16.yüzyıl Almanya’sında köylü isyanlarının ölümcül ateşinin yakıldığı günlerde bulan  iki cesur ruhun aşkın sırrını arayan hikayesi, okuyucuları duygu yüklü bir yolculuğa çıkarıyor.

KİTAPTAN ALINTILAR:

“Her şey onunla başladı. Eski bir şövalye olan Protestan keşişin el yazması günlüğü yüzyıllar öncesinden bizzat ona yazılmış bir mektup gibiydi. Sanki fani dünyaya bu el yazmasının sırrını bulmak için gelmiş, hayatının vazifesini kim buyurduysa böyle yazmıştı…”

“Soylu efendimiz adına, açın kapıyı” diye bağırıyorlardı. Ölümü eski bir dostunu görmüş gibi selamladı ve kılıcını bu kez düşmana değil, birlikte bağlılık yemini ettiği şövalyelere çekti. Sophie, hayal ettiği beyaz gelinliğini giyinmiş, söz verdiği gibi büyük kiliseye gelmişti ama biricik aşkı Lord Franz’ın randevusuna gelmesini bekleyemedi. Zaman, tekrar kanat çırpmak için 500 yıl bekleyecek kalbi gibi durdu…”

YAZAR HAKKINDA: ODTÜ, İ.İ.B.F. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi’nde lisans, Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde de yüksek lisansını tamamladı.

Çeşitli gazete ve dergilerde muhabir olarak çalıştı. Halen senaristlik ve Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.