Leyla Feray... "KARDEŞİM BENİM 2" NİN KAÇAK GELİNİ OLDU!..

Leyla Feray... "KARDEŞİM BENİM 2" NİN KAÇAK GELİNİ OLDU!..

TAFF ve BRK’S Productions yapımı “Kardeşim Benim 2”de Leyla Feray, kaçak bir gelin oldu! Düğünden kaçan Leyla karakterini oynayan Leyla Feray, film boyunca hem kendini hem iki kardeşi uzun bir maceraya sürüklüyor!

Düğünden kaçan Leyla karakterini oynayan Leyla Feray, film boyunca hem kendini hem iki kardeşi uzun bir maceraya sürüklüyor! 

Nevşehir’den Rize’ye uzanan macera boyunca iki kardeş bir yandan kaçak gelin Leyla’nın başlarına açtığı belalardan kurtulmaya çalışıyor, bir yandan da başka bir düğüne yetişmeye çalışıyor! 
 
 
FİLMİN KONUSU: İki ünlü kardeş Hakan (Burak Özçivit) ve Ozan (Murat Boz), arkadaşları Tato’ya (Ferdi Sancar) karşı son vazifelerini yerine getirmek için Ege’dedirler. Tato ölmüştür. Tesadüf bu ya, iki gün sonra Hakan’ın düğünü vardır fakat cenaze için köye gelmişlerdir. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı olan Didem’le (Pınar Deniz) evlenecektir. Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem’i sıkıştırırken diğer yandan da Hakan’ın ensesindedir. Cenaze de olsa bizimkiler için çarşı pazar yine karışır. Kendilerini Ege’den İç Anadolu’ya, yetmezmiş gibi sınır ötesine, sürprizlerle dolu yolculuk sonunda da Karadeniz’de bulurlar. Üstelik yanlarında abilerinden ve nişanlısından kaçan bir Leyla (Leyla Feray), öldü sandıkları Tato, zamansız bir aşk, yetişmeleri gereken bir düğün gibi dertlerle...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.