Linet... BACAKLARINI SİGORTALATTI!

Linet... BACAKLARINI SİGORTALATTI!

Özge Uzun’un sunduğu “Hayat Başlasın” programına konuk olan Linet bacaklarını sigortalattığını söyleyerek “şimdi sıra sesimde sesimi sigortalayacak cesur bir sigorta şirketi görmedim” dedi.

Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına konuk olan Linet müzik ve aşk hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bacaklarını sigortalattığını ama sesi için cesur bir sigorta şirketi göremediğini söyleyen sanatçı şu açıklamaları yaptı:

EVLİLİK BENİ KESMEZ

“Çocuk sahibi olmak istiyorum. Evlilik çok farklı bir kurum. Ben yaşa ve yaşat kurumuna inanıyorum. Evlilik her şeyi bozabiliyor ama vazgeçmedim.

Evlilikten sonra işler değişebiliyor. Üç dört kere evlenebilirdim ama o riske girmedim. Korkumdan evlenmedim.

Seviyorum ama aşık değilim. Aşk aptallaştırıyor insanı. Kariyer her zaman en üst sırada. Çocuğum olsa her saniye yanıma alırım, ben sahnelerde büyüdüm. Evlilik beni kesmez.

GÖRÜNTÜMÜ PAYLAŞIYORUM

Şu an yaşadığım ilişki biraz gelgitli. Problem değil ne çok sıcak ne çok soğuk; ılık. Hiç bir kadın çok fazla ilgiyi kaldırmaz. Kıskanç değilim.

Türk erkeğine zor bir kadının kariyeri varsa. İki cambaz bir ipte olmuyor. Ayrı ülkede olması benim için iyi arada bir soluklanmam lazım.

Çok fazla bir arada olunca ilişki tükeniyor. Evlilik konusunda biraz araftayım, işime odaklandım. Aşk nasıl olsa peşimden gelir.

Ben 20 yıldır bu piyasadayım kendimle barıştığım bir dönemdeyim. En sevdiğim şeyi yapıyorum hem sesimi paylaşıyorum hem görüntümü”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.