Linet... BAYRAMDA ADINI DAĞLARA YAZDIRDI!..

Linet... BAYRAMDA ADINI DAĞLARA YAZDIRDI!..

Müziğin güçlü yorumcusu Linet, bayramda Bodrum'da sevenleri ile buluştu.

''Azka Yaz Konserleri'' serisinin ilk ayağı olan Bayram Konserleri kapsamında bayramın ikinci günü hayranları ile buluşan Linet, repertuvarı ve performansı ile adeta kulakların pasını sildi. 

Sahne öncesinde kısa bir röportaj da gerçekleştiren başarılı sanatçı, basın mensupları aracılığı ile tüm Türkiye'nin bayramını kutladı.

''Müzik dolu, sevgi dolu, barış dolu nice bayramlarımız olsun. Bayram barış ve kardeşlikle bayram...

Dünyanın en çok hoşgörüye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.'' diyerek temennilerini dile getiren Linet, yakın zamanda 6 dilde şarkılar seslendireceği projesiyle Türkiye'yi uluslar arası arenada temsil etmeye hazırlandığını söyledi.

Röportajın ardından sahneye yönelen Linet, yaklaşık üç saat süren programı esnasında tam anlamıyla bir müzikal şölene imza attı. 

Programının ortalarına doğru adı lazer yöntemiyle otelin tam karşısında yer alan dağlık ve kayalık bölgeye yansıtılan Linet, bu sürpriz karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

''Görüyorsunuz değil mi? Adımı artık dağlara yazıyorlar.'' espirisi ile davetlileri tebessüm ettiren başarılı sanatçı, daha sonra ''Adını Dağlara Yazdım'' isimli şarkıyı kendisini dinlemeye gelen misafirleri ile birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.